Til forsiden
Printknap
English Deutsch

Sommer i Slettestrand


15. august 2017

Sommer i Slettestrand

Nu tager vi så småt hul på eftersæsonen her i Slettestrand og det er vist tid til en lille hilsen til Jer, alle vores skønne gæster!

Ifølge dagspressen har sommeren været elendig i Danmark i år. Ifølge vore gæsters og egne oplevelser har vi indtil nu haft en fantastisk og rigtig, dansk sommer. Skiftende mellem blæsende solskinsdage og blikstille gråvejrsdage. Perfekte dage til ture ved havet og i Svinkløv plantages, Fosdalens og Sletteådalens åndeløse natur. 

Igen har vi haft besøg af en rigtig god blanding af fantastiske mennesker! Mountainbikere, aktive familier, hestefolk, unge mennesker med handicap, naturister, sporbyggere og mange, mange flere. Vi føler os utroligt heldige, at vi får lov at møde så mange spændende mennesker og det er meget livsbekræftende for os!

Stor tak til ALLE jer - hver og én - som har været med til at gøre sommeren helt speciel!

Og den er slet ikke slut endnu! Vi regner med endnu en fantastisk sensommer og står klar med god mad, fede aktiviteter og rigtig sommerstemning de næste mange uger!

Vi har godt fyldt op, men stadig nogle få "huller" som vi hellere end gerne vil have fyldt ud af glade gæster. Du er altid velkommen til at ringe og få en snak med Kirsten eller Inger Marie i receptionen!

 


FLERE NYHEDER FRA HANDI-TRAVEL-INFO.DK


HTI tilbage fra ferie
HTI tilbage fra ferieVi er tilbage fra en dejlig ferie og har fået nye kræfter til at tage fat. I er velkomne til at kontakte os for at få hjælp og rådgivning til jeres ferier og lignende. Mv...
Oprettet: 31. juli 2017

Sidste nyt om Island
Sidste nyt om IslandHandi-Travel-Info vil lige informere vores brugere og samarbejdspartnere og alle, som bruger os. Nu er vi kommet hjem fra Island, og det var en fed tur. Vi fik nogle hoteller med hjem, som er til at b...
Oprettet: 26. maj 2017

Vellykket tur til Island
Vellykket tur til IslandRejsen til Island handlede om at undersøge, om man kan komme på ferie på Island som menneske med et handicap. Og det er der i hvert fald, hvis man tager nogle forbehold.
Oprettet: 16. maj 2017

Påskeferie og Islandtur
Påskeferie og IslandturTil Handi-Travel-Infos brugere: Vi vil først sige at vi håber I får en god påske. Vi holder påske fra den 12. til den 17. april, og fra den 18. april til den 2. maj er H...
Oprettet: 11. april 2017

Opmålingstur til Island
Opmålingstur til Island Til Handi-Travels brugere - Vi har en information til Jer. Det er at vores arbejdstur til Island bliver til noget. Dvs., at vi tager derop for at se på forholdene for mennesker med et hand...
Oprettet: 6. april 2017


Seneste 3 rejsemål:
Eldhestar
Frost And Fire Hotel
Moesgaard Museum


Information:
Der er i øjeblikket
236 rejsemål i 19 lande og
5 agenter i databasen.


Annoncer:
AnnonceHandi Travel Info på Facebook


Rejseinspiration


Kontaktoplysninger
Handi-Travel-Info
Engtoften 7a
8260 Viby J.

Tlf.: 7847 7389 / 7847 7380 Mobil: 4018 1456
Fax: 7847 7394
Kontakt direktøren

---------------------------------
Åbningstider:
Mandag til torsdag kl. 10-15
Fredag kl. 10-13
Lørdag og søndag lukket
---------------------------------


© Handi-Travel-Info.dk | Accesskeys | Udviklet af: Kreativweb.dk