Til forsiden
Printknap
English Deutsch

Sommer i Slettestrand


15. august 2017

Sommer i Slettestrand

Nu tager vi så småt hul på eftersæsonen her i Slettestrand og det er vist tid til en lille hilsen til Jer, alle vores skønne gæster!

Ifølge dagspressen har sommeren været elendig i Danmark i år. Ifølge vore gæsters og egne oplevelser har vi indtil nu haft en fantastisk og rigtig, dansk sommer. Skiftende mellem blæsende solskinsdage og blikstille gråvejrsdage. Perfekte dage til ture ved havet og i Svinkløv plantages, Fosdalens og Sletteådalens åndeløse natur. 

Igen har vi haft besøg af en rigtig god blanding af fantastiske mennesker! Mountainbikere, aktive familier, hestefolk, unge mennesker med handicap, naturister, sporbyggere og mange, mange flere. Vi føler os utroligt heldige, at vi får lov at møde så mange spændende mennesker og det er meget livsbekræftende for os!

Stor tak til ALLE jer - hver og én - som har været med til at gøre sommeren helt speciel!

Og den er slet ikke slut endnu! Vi regner med endnu en fantastisk sensommer og står klar med god mad, fede aktiviteter og rigtig sommerstemning de næste mange uger!

Vi har godt fyldt op, men stadig nogle få "huller" som vi hellere end gerne vil have fyldt ud af glade gæster. Du er altid velkommen til at ringe og få en snak med Kirsten eller Inger Marie i receptionen!

 


FLERE NYHEDER FRA HANDI-TRAVEL-INFO.DK


Handi Travel Info har fået ny rejseinspiration
Handi Travel Info har fået ny rejseinspirationI Handi Travel Info har vi fået ny rejseinspiration. Hvis du går ind under "rejseinspiration", så kan du se vores sidste nye resjeinspiration.
Oprettet: 19. januar 2018

Handi Travel Info er kommet tilbage fra en dejlig juleferie
Handi Travel Info er kommet tilbage fra en dejlig juleferieVi er tilbage fra en dejlig juleferie og vi tager fat på det nye år med fuld kraft, så hvis I har brug hjælp med ferie eller weekend eller noget andet, så er I velkommen ...
Oprettet: 3. januar 2018

Team Tvilling Aarhus afdeling mangler nogle løbere
Team Tvilling Aarhus afdeling mangler nogle løbereTeam Tvilling er en løbeklub for handicappede, det er to som har opstartet det, de har lavet en iron man, de hedder Steen og Peder, og i Aarhus afdeling mangler vi nogle løbere, som har ...
Oprettet: 18. december 2017

Mandag d. 18. får Handi Travel nyt nummer
Mandag d. 18. får Handi Travel nyt nummerFra mandag d. 18. 12 får Handi Travel Info nyt nummer, som er 2175 5628 Meget kort fortalt. Årsagen er at regionen har fået et nyt anlæg, hvor Handi Travel Info holder til. Vi...
Oprettet: 13. december 2017

Naturudsendelse med mere fra Island
Naturudsendelse med mere fra IslandNak & Æd - et rensdyr i Island. Handi-Travel-Info linker til denne udsendelse, fordi vi elsker Island og vil informere folk om det. Læg særligt mærke til den flotte og ba...
Oprettet: 28. november 2017


Seneste 3 rejsemål:
Mawaheb from Beautiful People, Dubai
Lange Madsen og lille m
Hotel City Seasons Dubai


Information:
Der er i øjeblikket
239 rejsemål i 17 lande og
5 agenter i databasen.


Annoncer:
AnnonceHandi Travel Info på Facebook


Rejseinspiration


Kontaktoplysninger
Handi-Travel-Info
Engtoften 7a
8260 Viby J.

Tlf.: +45 2175 5628 (NYT) Mobil: 4018 1456
Kontakt direktøren

---------------------------------
Åbningstider:
Man- til torsdag kl. 10-15
Fredag kl. 10-13
Lørdag og søndag lukket
---------------------------------


© Handi-Travel-Info.dk | Accesskeys | Udviklet af: Kreativweb.dk