Til forsiden
Printknap
English Deutsch

Sommer i Slettestrand


15. august 2017

Sommer i Slettestrand

Nu tager vi så småt hul på eftersæsonen her i Slettestrand og det er vist tid til en lille hilsen til Jer, alle vores skønne gæster!

Ifølge dagspressen har sommeren været elendig i Danmark i år. Ifølge vore gæsters og egne oplevelser har vi indtil nu haft en fantastisk og rigtig, dansk sommer. Skiftende mellem blæsende solskinsdage og blikstille gråvejrsdage. Perfekte dage til ture ved havet og i Svinkløv plantages, Fosdalens og Sletteådalens åndeløse natur. 

Igen har vi haft besøg af en rigtig god blanding af fantastiske mennesker! Mountainbikere, aktive familier, hestefolk, unge mennesker med handicap, naturister, sporbyggere og mange, mange flere. Vi føler os utroligt heldige, at vi får lov at møde så mange spændende mennesker og det er meget livsbekræftende for os!

Stor tak til ALLE jer - hver og én - som har været med til at gøre sommeren helt speciel!

Og den er slet ikke slut endnu! Vi regner med endnu en fantastisk sensommer og står klar med god mad, fede aktiviteter og rigtig sommerstemning de næste mange uger!

Vi har godt fyldt op, men stadig nogle få "huller" som vi hellere end gerne vil have fyldt ud af glade gæster. Du er altid velkommen til at ringe og få en snak med Kirsten eller Inger Marie i receptionen!

 


FLERE NYHEDER FRA HANDI-TRAVEL-INFO.DK


Giv en julegave der holder resten af livet!
Giv en julegave der holder resten af livet!Vi står klar med gode julegaveidéer på oplevelser, ophold og meget mere i Slettestrand. Vi laver print-selv gavekort eller sender med posten! Weekendophold 2 næt...
Oprettet: 21. november 2017

Nu har Handi Travel en nyhed fra Hundested
Nu har Handi Travel en nyhed fra HundestedPå Hundested Havn er der en musikforretning som er blevet egnet til mennesker med et handicap. Den hedder: "Lange Madsen og Lille M".
Oprettet: 15. november 2017

Vi er tilbage fra efterårsferie
Vi er tilbage fra efterårsferieHandi Travel Info er tilbage fra efterårsferie, og hvis I har brug for hjælp med et eller andet om ferie eller lignende, så bare kontakt os. Vi står til disposition. Hilsen fr...
Oprettet: 25. oktober 2017

Nu har Handi Travel været i TV2 Østjylland for at fortælle om vores arbejde
Vi har været i TV2 for at få talt om vores vigtige arbejde, som vi udfører for mennesker med et handicap, når de vil ud at rejse. https://www.tv2ostjylland.dk/artikel/john-...
Oprettet: 4. oktober 2017

Valhalla
ValhallaDen bedste svømmehal i Europa til handicappede. De har en vandrutchebane. Hvis man er kørestolsbruger, så kan man sagtens benytte vandrutchebanen. Der er en indendørs elevat...
Oprettet: 3. oktober 2017


Seneste 3 rejsemål:
Lange Madsen og lille m
Hotel City Seasons Dubai
Eria Resort


Information:
Der er i øjeblikket
238 rejsemål i 20 lande og
5 agenter i databasen.


Annoncer:
AnnonceHandi Travel Info på Facebook


Rejseinspiration


Kontaktoplysninger
Handi-Travel-Info
Engtoften 7a
8260 Viby J.

Tlf.: 7847 7389 / 7847 7380 Mobil: 4018 1456
Fax: 7847 7394
Kontakt direktøren

---------------------------------
Åbningstider:
Mandag til torsdag kl. 10-15
Fredag kl. 10-13
Lørdag og søndag lukket
---------------------------------


© Handi-Travel-Info.dk | Accesskeys | Udviklet af: Kreativweb.dk