Til forsiden
Printknap
English Deutsch

Samarbejdspartner


Navn:Musholm Ferie, Sport og konferencecenter
Adresse:Musholmvej 100
4220 Korsør
Tlf.:70137700
Fax:
E-mail:musholm@musholm.dk
Hjemmeside:www.musholm.dk
Kommentar:

Se Handi-travel-infos beskrivelse af Musholm her.


Alle er velkomne - Musholms egen beksrivelse

Musholm, Ferie – Sport - Konference er et af de mest tilgængelige ferie-, sports- og konferencecentre i verden – både at komme til og være på. Her er åbent for alle. Vi er et feriecenter, hvor der allerede fra starten er tænkt på mennesker med handicap og tilgængelighed for alle. Design og funktionalitet smelter sammen, så alle gæster kan få et godt og oplevelsesrigt ophold på ferie- og konferencecentret.
 
Arkitekttegnede huse ved strand og Storebælt

Feriecenteret ligger ved den smukkeste hvide badestrand midt i Danmark med en storslået udsigt over morænebakkerne og Storebæltsbroen. Boligerne er arkitekttegnede og velindrettede. Placeringen er kun fem kvarters kørsel i tog eller bil fra København, to timer fra Aarhus og tre kvarter fra Odense. Motorvejstilkørsel og banegård er under 2 km. væk.
 
Fra 2 til 12 personer i deres værelser og ferielejligheder

På Musholm er der værelser i alle størrelser. De mindste værelser er til to personer, mens den største ferielejlighed har plads til 12 personer. Alle værelser og ferielejligheder har selvfølgelig eget bad og toilet.
 
Multihal og Mangfoldighed med stort M

Vi har gjort en dyd ud af, at alle uanset krop og alder kan finde en aktivitet at deltage i. På de kystnære stier, langs stranden og i deres multihal kan du nyde livet og mærke adrenalinen pumpe. Du kan prøve kræfter med el-hockey, udfordre klatrevæggen, suse tværs gennem rummet i en svævebane eller boltre dig i fitnessrummet.

Handi - Travel - Infos vurdering af Musholm

Da jeg ankommer på parkeringspladsen er der asfalt, men der er lavet tre små  forhøjninger til at ruche ned ad, som man skal undgå med sin kørestol.

Foran Hovedingangen er vejen op til denne i et plan niveau og Hovedindgangen har automatiske døre, så det er nemt for en kørestolbruger at komme ind.

Receptionen er lys og varm, og der forefindes et oversigtkort over stedet, som er udstyret med et pictogram, så det er nemt for en kørestolsbruger at se og forstå.

Der er en meget fin restaurant med god plads til kørestolsbrugere, som kan komme helt ind til bordet. Resaturanten er holdt i samme lyse stil, med en god udsigt, hvor der bl.a. serveres buffet. Restauranten giver jeg fem ud af fem stjerner.

Adgangsforhold og aktivitetsrum

Der er lavet en rampe helt op til hallen hvor der også er et Himmelrum beregnet til afslapning, hvor der er en meget fin udsigt. Døren ind til Himmelrummet målte 97 cm i bredden.

Der er også opført et snoezelrum hvor der også kan spilles på spilkonsoller, bl.a. Playstation.

I forbindelse med hallen er der lavet et stort rum med en scene, som kørestolsbrugere også kan køre ud på, hvis de skal f.eks. skal holde et oplæg.

Mangfoldighed er en dyd

I hallen er der opført tre badeværelser i tre kategorier.

  1. Badeværelse til kørestolsbruger og gangbesværede
  2. Til dem der kan gå med en rollator
  3. Til brugere som er meget let handicappede

Ved siden af rampen til Himmelrummet, er der en elevator. Den målte 11O cm bredden, og giver adgang direkte til oplevelsesrummet.

Sammenfattende

Musholm har i mange år hørt til i den absolutte topklasse af ferie, sport og konferencecentre for bevægelseshæmmede, i Danmark. Den nye tilbygning, har gjort stedet endnu mere velegnet til ophold i dårligt vejr. Det at man har prioriteret tilgængelighed for handicappede så højt, har ikke taget hyggen ud af det. Her er absolut rart at være

Handi-Travel-Info, vil varmt anbefale et ophold på Musholm Sport Ferie og konferencecenter.


Seneste 3 rejsemål:
Mawaheb from Beautiful People, Dubai
Lange Madsen og lille m
Hotel City Seasons Dubai


Information:
Der er i øjeblikket
239 rejsemål i 17 lande og
5 agenter i databasen.


Annoncer:
AnnonceHandi Travel Info på Facebook


Rejseinspiration


Kontaktoplysninger
Handi-Travel-Info
Engtoften 7a
8260 Viby J.

Tlf.: +45 2175 5628 (NYT) Mobil: 4018 1456
Kontakt direktøren

---------------------------------
Åbningstider:
Man- til torsdag kl. 10-15
Fredag kl. 10-13
Lørdag og søndag lukket
---------------------------------


© Handi-Travel-Info.dk | Accesskeys | Udviklet af: Kreativweb.dk