Feriecenter Æblehaven Bornholm. ( Allinge, Bornholm).


Brugeranmeldelser:

Rejsemålet er endnu ikke anmeldt
Anmeld
rejsemålet her
HandiStjerner:
Type:Feriecenter
Adresse:Balran 7
3770 Allinge
Telefon:56958566
Fax:
E-mail:info@teambornholm.dk
Hjemmeside:Link til hjemmeside

Tilgængelighed


Parkering:
Det er muligt at parkere helt op til feriehuse . Belægningen mellem parkeringspladsen og indgangen består af grus og fliser.
Indgangsparti:
Ved feriehuse kører man op ad en fliserampe. Hoveddøren måler 80 cm i bredden.
Reception:
Indgangspartiet befinder sig på gadeplan. Man kommer til Æblehaven ved at køre gennem bagindgangen ved receptionen. Døren her er 80 cm bred. Når man kommer ind i receptionen, har man god plads. Ved receptionsskranken kan man uden problemer se personalet fra el-stolen.
Værelser (v/feriecentre):
Niveaufrit. Du har god plads. Døren derind er 77 cm bred, og i selve soverummet har du en vendeplads, som måler 130 x 130 cm. Afstanden fra gulvet til madrassens top er 45 cm. Under sengen er der 22 cm mellem gulvet og madrassen til eventuel personlift.
Opholdsstue:
Effektiv døråbning 80 cm, vende-/friplads på mindst 130 x 130 cm, døråbning til teressedør 100 cm
Køkken:
Effektive døråbning på mindst 77 cm. God plads.
Badefaciliteter:
Den effektive døråbning er 80 cm. Vendepladsen er mere beskeden. Du har 100 cm x 80 cm til at vende. Foran håndvasken er den fri afstand 90 cm, frihøjden under håndvasken er 80 cm. På toilettets venstre side er der 85 cm friplads til væggen. Foran toilettet er fripladsen 100 cm. Der er bademulighed for kørestolsbrugere. Der er en håndbruser, som desuden kan nå hen til toilettet, som i øvrigt ingen armstøtter har. Desuden bør det bemærkes, at der er en 2 cm høj dørtærskel ind til toilettet.
Hjælpemidler på stedet:
Alle former for hjælpemidler, senge - lifte osv. bestilles igennem hjælpemidelcentralen. Hjælpemidlerne leveres i hverdagene, så book evt. et hus i hverdagene.
Elektricitet:
220 v


Hvis du vil høre mere om rejsemålet, skal du ringe til Handi Travel Info på vores nummer: 21755628 eller mobil 40181456.