Til forsiden
Printknap
English Deutsch

Cimbria Ferie (Samsø)


Brugeranmeldelser:

Rejsemålet er endnu ikke anmeldt
Anmeld
rejsemålet her
HandiStjerner:
Type:Sommerhus
Adresse:Strandparken 8
8305 Samsø

Se på kort
Telefon:26736922
Fax:
E-mail:info@cimbria-ferie.dk
Hjemmeside:www.cimbria-ferie.dk


Hvis du vil høre mere om rejsemålet, skal du ringe til Handi Travel Info på vores nummer: 78477389 eller mobil 40181456.
Generelt:

Birksø Feriehuse råder over 14 SUPER KØRESTOLEGNEDE SOMMERHUSE fordelt: 5 huse på Falster, 2 huse på Samsø, 4 huse i Trend ved Limfjorden, 3 huse ved Vig. Alle huse er uden trapper, med brede døre, kørestolsindrettet køkken og badeværelse. Opfylder tilgængelighedskravene for bevægelseshæmmede. Husene er særdeles velegnede til kørestolsbrugere, bl.a. kan nævnes - Ingen dørtrin - Dørbredde 90-100 cm - Gangbredde 150 cm - Store soveværelser - Klædeskabe der er let tilgængelige - Badeværelse med plads til mobillift - Armstøtter ved toilet - Badestol og bækkenstol - Forsænket håndvask i badeværelse - Forsænket køkkenvask - Forsænket kogeplade - Ramper fra terrasse til græsplæne - Gode tilkørsels- og parkeringsforhold - Mobil lift. Fra den flisebelagte indkørsel kommer man nemt på træterrassen der strækker sig på 2 sider af huset, så man niveaufrit kan færdes mellem terrassedør og indgangsdør. Indgangsdøren er 110 cm bred.

Man kommer ind i en stor entre, hvorfra der er indgang til børne/hjælper værelset med køjeseng, lænestol og TV. På den anden side af gangen ligger gæstebadeværelse med bruseniche og indgang til sauna. Også dette badeværelse er handicapegnet.

Gangbredden i resten af huset er 150 cm og alle døre er 90 cm bredde undtagen døren til værelset med plejesengen, her er dørbredden 100 cm. Alle døre er forsynet med trækgreb i hele dørens bredde. Der er et stort soveværelse med dobbeltseng og et soveværelse med 2 plejesenge, begge disse værelser kan bruges af kørestolsbrugere d.v.s. at der er plads til 4 kørestolsbrugere på samme tid.

Klædeskabene er åbne og meget nemt tilgængelige. Sengehøjden på dobbeltsengen er forhøjet til 51 cm. Badeværelset er meget stort og håndvasken kan nås siddende fra toilettet, hvor der naturligvis er placeret armstøtter. Spabadet er hævet, så mobil liftens ben kan køres ind under. Nu behøver man ikke mere nøjes med at kigge på badet, men man kan få oplevelsen af det brusende vand på kroppen.

Stor bruseniche med badestol. Bækkenstol. Vaskemaskinen er placeret så højt, at indkasthullet er i 70 cm højde. Køkkenet er stort og åbent, så det er meget nemt at komme omkring mellem kogeplade, vask og skabe. Køkkenvask og kogeplader er forsænket, med god plads til ben og fodstøtter under. Skuffesektionen kan trækkes ud, så der bliver en ekstra god arbejdsplads i den rigtige højde. Stuen er meget hyggelig med brændeovn og smukke olie/ludbehandlede møbler. Der er TV med parabol, video/DVD og radio med CD afspiller.

På hemsen er der 2 sovepladser. Et enkelt hus har to hemse, dvs. mulighed for 4 sovepladser. Fra stuen fører en bred dør ud på den store terrasse, hvor der er placeret bord og bænke fremstillet af meget kraftige planker, som harmonerer smukt med byggestilen. I redskabsrummet er ekstra plastikbord og stole hvis man ønsker at sidde og nyde solen et andet sted.

Hvis i lejer sommerhuset på Samsø, kan vi med glæde fortælle at de har fået en ny badebro som også er til at bruge som handicappet. Samsø har nu taget endnu et skridt mod at blive helt handicaptilgængeligt. De har fået opført en ny badebro, som også kan anvendes af handicappede. Se artiklen inde under billeder. Når i lejer sommerhuset på Samsø, er badebroen 8,8 km væk, som tager et kvarter i bil. Så nu kan I også komme ud og bade i havet.


Tilgængelighed


Parkering:
Man kan parkere lige uden for huset og belægningen er fliser.
Indgangsparti:
Fra den flisebelagte indkørsel kommer man nemt på træterrassen der strækker sig på 3 sider af huset, så man niveaufrit kan færdes mellem terrassedør og indgangsdør. Ingen dørtrin, Dørbredde 100 cm
Værelser (v/feriecentre):
På den anden side af gangen ligger gæstebadeværelse med bruseniche og indgang til sauna, dette badeværelse er også handicapegnet.
Opholdsstue:
Stuen er meget hyggelig med brændeovn og smukke olie/ludbehandlede møbler. Der er TV med parabol, video og radio med CD afspiller.
Soverum:
Der er et stort soveværelse med dobbeltseng og et soveværelse med 2 enkeltsenge, hvoraf den ene er en plejeseng, begge disse værelser kan bruges af kørestolsbrugere d.v.s. at der er plads til 4 kørestolsbrugere på samme tid. Sengehøjden på de faste senge er 51 cm
Køkken:
Køkkenet er stort og åbent, så det er meget nemt at komme omkring mellem kogeplade, vask og skabe. Køkkenvask og kogeplader er forsænket, med god plads til ben og fodstøtter under. Skuffesektionen kan trækkes ud, så der bliver en ekstra god arbejdsplads i den rigtige højde.
Badefaciliteter:
Badeværelset er meget stort og håndvasken kan nås siddende fra toilettet, hvor der naturligvis er placeret armstøtter. Stor bruseniche med badestol. Bækkenstol forefindes.
Hjælpemidler på stedet:
Der forefindes en mobil personlift samt badestol.

Seneste 3 rejsemål:
Mawaheb from Beautiful People, Dubai
Lange Madsen og lille m
Hotel City Seasons Dubai


Information:
Der er i øjeblikket
239 rejsemål i 17 lande og
5 agenter i databasen.


Annoncer:
AnnonceHandi Travel Info på Facebook


Rejseinspiration


Kontaktoplysninger
Handi-Travel-Info
Engtoften 7a
8260 Viby J.

Tlf.: +45 2175 5628 (NYT) Mobil: 4018 1456
Kontakt direktøren

---------------------------------
Åbningstider:
Man- til torsdag kl. 10-15
Fredag kl. 10-13
Lørdag og søndag lukket
---------------------------------


© Handi-Travel-Info.dk | Accesskeys | Udviklet af: Kreativweb.dk