Cimbria Ferie (Vig ved Sejerøbugten)


Brugeranmeldelser:

Rejsemålet er endnu ikke anmeldt
Anmeld
rejsemålet her
HandiStjerner:
Type:Sommerhus
Adresse:Barringgårdsvej 53 A, 53 B
4560 Hønsinge Lyng, Odsherred, Vig
Telefon:
Fax:
E-mail:info@cimbria-ferie.dk
Hjemmeside:www.cimbria-ferie.dk

Tilgængelighed


Parkering:
Der er parkering lige udenfor huset og belægningen er grus og fliser.
Indgangsparti:
Fra den flisebelagte indkørsel kommer man nemt på træterrassen der strækker sig på 3 sider af huset, så man niveaufrit kan færdes mellem terrassedør og indgangsdør. Ingen dørtrin, Dørbredde 100 cm. Der findes en rampe fra terrassen til haven (længde 14 cm, højde 12 cm).
Værelser (v/feriecentre):
Huset indeholder køkken og stue ud i et, 2 badeværelser, hvoraf et er med spabad, det andet med sauna. Begge tilgængelige. Der er 6 værelser: Et værelse med 1 dobbeltseng, et værelse med 2 enkeltsenge, et værelse med 1 plejeseng , et værelse med 1 plejeseng, et værelse med 1 køjeseng, et værelse med 1 køjeseng.
Desuden er der en hems med 2 sovepladser.
Opholdsstue:
Stuen er meget hyggelig med brændeovn og smukke olie/ludbehandlede møbler. Der er TV med parabol, video og radio med CD afspiller.
Soverum:
Der er 2 enkeltværelser og 1 værelse med to elevationssenge og 1 værelse med dobbetseng. Endvidere er der 2 børne/hjælperværelser med etagesenge, og en hems med 2 madrasser. Det betyder at der er mulighed for 12 sovepladser.
Køkken:
Køkkenet er stort og åbent, så det er meget nemt at komme omkring mellem kogeplade, vask og skabe. Køkkenvask og kogeplader er forsænket, med god plads til ben og fodstøtter under. Skuffesektionen kan trækkes ud, så der bliver en ekstra god arbejdsplads i den rigtige højde.
Badefaciliteter:
Der er 2 handicapegnede badeværelser. Det ene er meget stort med sauna og spa. Det andet er mindre. På begge badeværelser kan håndvasken kan nås siddende fra toilettet, hvor der naturligvis er placeret armstøtter. Stor bruseniche med badestol.
Hjælpemidler på stedet:
Mobil personløfter.


Hvis du vil høre mere om rejsemålet, skal du ringe til Handi Travel Info på vores nummer: 21755628 eller mobil 40181456.