Hotel Park Middelfart


Brugeranmeldelser:

Rejsemålet er endnu ikke anmeldt
Anmeld
rejsemålet her
HandiStjerner:
Type:Hotel
Adresse:Viaduktvej 28
5500 Middelfart
Telefon:+45 6343 6363
Fax:+45 6011 9690
E-mail:park@millinghotels.dk
Hjemmeside:www.millinghotels.dk

Tilgængelighed


Parkering:
Der er ingen handicapparkeringspladser ved indgangen til hotellet. Nærmeste parkering er 16 m væk.
Indgangsparti:
Der er niveaufri adgang til hotellet og reception.
Elevatorer:
Der er en god størrelse elevator, 200 cm x 140 cm (l x b) med en døråbning på 90 cm. Elevator til alle sale. Handicappede og blinde kan selv betjene elevatoren.
Hotelværelser:
Alle værelser har eget bad og toilet, og alle værelser har samme størrelse. Indtjekning fra kl. 14.00 og udtjekning senest kl. 12.00. Der er gratis trådløst internet på værelserne samt i receptionen.
Opholdsstue:
Fra værelset er der adgang til en balkon. Vær opmærksom på, at der er et 7 cm højt dørtrin til balkonen.
Alle værelser er indrettet med en dobbeltseng. Højden fra gulv til seng er 48 cm, og der er en frihøjde under sengen på 24 cm. I værelset er der et sofaarrangement med sofa, bord og 2 lænestole. Desuden er der et fladskærms TV og telefon.
Badefaciliteter:
Værelserne er indrettet med et meget stort badeværelse. Vær opmærksom på, at der ikke er armstøtter ved toilettet. En badestol kan sagtens anvendes i brusenichen, og ønsker man i stedet at bade på toilettet kan håndbruseren nå derhen.
Restaurant:
Hotellet har en fin restaurant. Spørg i receptionen efter en rampe, da der trin ned i restauranten. God plads til kørestole.


Hvis du vil høre mere om rejsemålet, skal du ringe til Handi Travel Info på vores nummer: 21755628 eller mobil 40181456.