Til forsiden
Printknap
English Deutsch

Hotel Troya


Brugeranmeldelser:

Rejsemålet er endnu ikke anmeldt
Anmeld
rejsemålet her
HandiStjerner:
Type:Hotel
Adresse:Rafael Puig Lluvina, 2 Playa de las Americas, Arona
Tenerife 38670
Telefon: 43682060
Fax:
E-mail:
Hjemmeside:


Hvis du vil høre mere om rejsemålet, skal du ringe til Handi Travel Info på vores nummer: 78477389 eller mobil 40181456.
Generelt:

Jeg var på ferie på Tenerife den 2. til og med 6.marts 2015 og boede på hotel Troya.
Det var en virkelig god og meget behagelig oplevelse.
Flyrejsen var hård for mig, den varer ca. 5 timer, og dertil kommer ventetid, og at man skal være i lufthavnen i god tid før afrejsen osv.
Jeg klarede det ved at lægge mig henover et par ledige flysæder under flyveturen, dette gjorde jeg to gange på hver tur.
Vi blev hentet med en stor taxa-bil i Tenerife lufthavn, da vi havde kørestol og briks med, og det krævede de 500kr for. Så det skal man vide på forhånd, da ikke alle størrelser kørestol kan være i den "almindelige" transfer. Caufføren var venlig. Vi ankom til Hotel Troya kort efter, det ligger tæt på luthavnen, ca. 20 km.
I receptionen, der er døgnåbent var de friske og venlig og tilbød os at vi kunne få aftensmad, klokken var 21.30 og restauranten lukkede omkring kl 22.00, så ville de opbevare vores bagage imes, og bagefter ville de hjælpe os op med det. Vi spiste lidt og fik derefter nøglerne til vores værelse 816 og de hjalp os derop. Vores værelse var et stort værelse til to med en ekstra opredt seng, og med terasse med udsigt ud over havet. Der var et stort og rummeligt badeværwkse, men der var badekar, og ike så meget plads at vende på hvis jeg ikke havde kunnet rejse mig fra min kørestol. Men jeg forst at de havd særlige handocap-egede værelser også. Nogle gange er det dg ikke en fordel for mig, da jeg ikke behøver den store plads og også foretækker hyggelige små kroge i stedet. Men da der var en del kørestolsbrugere og folk med barnevogne på hotellet og desuden en del ramper og slidsker overalt, så regner jeg med, at det i det hele taget er et ret handicapvenligt hotel. Udovrr de helt praktiske ting, som f.eks. ramper, så er personalet helt utroligt imødekommende og hjælpsomme! De hjælper på en aflappet og stilfærdig mde, så man ie får en følelse af at stå i taknemmelighedsgæld til nogen, det er hekt selvfølgeligt fr dem. Dette er meget rart, da der andre steder har været en form for overdreven, selvforherligende hjælpsomhed, som fik kg til at føle mig underlegen og ydmyg. Som om det absolut IKKE var en elvfølge at de hjalp mig! Men det har ikke været tilfældet på Tenerife.
Hotel Troya er 4 stjernet og der er et stort og moderne SPA- og Velfærdscenter i kælderetagn. Desværre er det så nyt at de endnu ikke havde fået en elevator dertil, ej heller en rampe, men til gengæld u dskyldte de det ogvar særdeles ivrie efter at hjælpe mig og mine hjælpere med at bære mig og kørestolen ned af trapperne. Der i jeg en dejlig masage og vi var i de lækre badebassiner, varme og kolde, oblebade og dampbade m.m. Vidunderlgt!
Vejret var ale dagene 24 grader og sol. Om aftenen en lille let brise, altsammen behageligt. Stranden lå neden for hotellet, og vi skulle bare skrå over vejen, så var vi der. Det er en smuk og lang ogblød sandstrand, og de har bygget en lille vej til kørestole henovr det første stykke f sandet, så kørestolsbrugere kan komme meget tæt på bølgrne. Jeg gik i bare tæer det sidste sykke og stod og lod havet rulle ind over mine føddrr, det var å skønt!

Klimart et varmt og tørt og det ligger tæt på Ækvator, og det virker som en energiindsprøjtning på mig !
 

-Skrevet af Britt Hermannsen


TilgængelighedSeneste 3 rejsemål:
Mawaheb from Beautiful People, Dubai
Lange Madsen og lille m
Hotel City Seasons Dubai


Information:
Der er i øjeblikket
239 rejsemål i 17 lande og
5 agenter i databasen.


Annoncer:
AnnonceHandi Travel Info på Facebook


Rejseinspiration


Kontaktoplysninger
Handi-Travel-Info
Engtoften 7a
8260 Viby J.

Tlf.: +45 2175 5628 (NYT) Mobil: 4018 1456
Kontakt direktøren

---------------------------------
Åbningstider:
Man- til torsdag kl. 10-15
Fredag kl. 10-13
Lørdag og søndag lukket
---------------------------------


© Handi-Travel-Info.dk | Accesskeys | Udviklet af: Kreativweb.dk