Gjerrild Vandrehjem. ( Grenaa, Djursland).


Brugeranmeldelser:

Rejsemålet er endnu ikke anmeldt
Anmeld
rejsemålet her
HandiStjerner:
Type:Vandrehjem
Adresse:Dyrehavevej 9 Gjerrild
8500 Grenaa
Telefon:86384199
Fax:86384302
E-mail:djursvold@post.tele.dk
Hjemmeside:www.danhostel-gjerrild.dk/

Tilgængelighed


Parkering:
Der er parkerings plads lige ved hovedindgangen. Det er ikke handicap parkeringspladser. Belægningen består af asfalt.
Indgangsparti:
Der er ikke niveaufri adgang til indgang.Der er rampe med målene: Længde 60 cm og højde 10 cm.
Elevatorer:
Der er ingen elevator.
Soverum:
Der er en effektiv døråbning på 77 cm. der er en vendeplads på 100 x 100 cm. der er ingen adgang til terasse eller balkon/altan. Sengene har målene fra gulv til topmadras på 45 cm. der er en frihøjde under sengene på min 18 cm.
Køkken:
Der er en effektiv døråbning på min 77 cm. I fælleskøkkenet er der god vendeplads, altså et godt køkken.
Badefaciliteter:
Der er 20 værelser hvor af de 9 er gode værelser, og 6 værelser er middel gode. Toilettet på værelset. Den effektive døråbning er på 81 cm. Der er en vendeplads på 100 x 100 cm. Håndvasken er tilgængelig for kørestole, der er en friafstand foran håndvask på mindst 130 cm. Der en friplads ved en side af wc på 30 cm. Der en friplads foran wc på 110 cm. Der er bademulighed for kørestolsbrugere. Der er ingen badekar. Bruseren sidder fast. Der er ikke bruseniche. Der er håndbruser. Håndbruseren kan nå toilettet. Der er armstøtter ved toilettet. Der er ikke vendeplads nok til kørestole. Håndvasken er for tæt på wc. Toilet i receptionen. Der er en effektiv døråbning på 77 cm. Der er en vendeplads for kørestol på mindst 130 x 130 cm. Håndvask er tilgængelig for kørestole med en friafstand på mindst 130 cm foran håndvask. Der er ved en side af wc en friplads på min 80 cm. Foran wc er der en friplads på min 130 cm. Der er bademulighed for kørestolsbrugere. Der er ikke badekar. Bruseren sidder ikke fast. Der ikke en lukket bruseniche. Der er håndbruser. Håndbruseren kan ikke nå toilettet. Der er armstøtter ved toilettet. Receptionen ligger ved køkkenet, altså væk fra værelserne.
Hjælpemidler på stedet:
På værelserne er der armstøtter til toilettet.


Hvis du vil høre mere om rejsemålet, skal du ringe til Handi Travel Info på vores nummer: 21755628 eller mobil 40181456.