Til forsiden
Printknap
English Deutsch

Royal National Hotel. ( London WC1.).


Brugeranmeldelser:

Anmeldelser: 1 // Læs kommentarer
Anmeld
rejsemålet her
HandiStjerner:
Type:Hotel
Adresse:Bedford Way, s/n - WC1H 0DG
London, United Kingdom
Telefon:00800 27032006
Fax:
E-mail:info@hotelsclick.com
Hjemmeside:Link til hjemmeside


Hvis du vil høre mere om rejsemålet, skal du ringe til Handi Travel Info på vores nummer: 78477389 eller mobil 40181456.
Generelt:

Transport i London. Kig efter de taxa der køresols-symbol på siden, på topskitet og som har en bred sided. Man kan række armen ud efter en, eller finde et taxa-stoppested. Taxaen har en lille rampe, som chaufføren skal bruge værktøj til at folden den ud. Det er nemmest at komme ind i taxaen med køretolen, hvis man kører ind fra fortovet med rampen slået helt ud. Kørestolen står på tværs i taxaen. Betalling kan bl.a foregå kontant. Der gives ingen rabatter, det er almindelige taxapriser. Vær opmærksum på kørestolens højde inden man forsøger, at køre ind i kabinen.. Vores generelle erfaring er, det er nemmest at køre ind i en taxa fra et fortorv, pga. stejlhed af rampe. Taxa kan som regl kun bruges i "nødstilfælde", da den er ret besværlig at benytte, og den er trang. At køre med undregrund. Man kan benytte de stationer hvor der er elevator ned til togene. Hvad man skal gøre: Kig på kort over stationer - tjek hvor der er mulighed for kørestole. Som alle andre køb en billet og find den rigtige linie og den rigtige retning. Hvad sker der: Gå ind i toget hvor der er symbol på døren. Man sidder på gangarealet i sin stol. Betaling: Ved ikke om der er rabat på hjælpere? Sandsynligvis betaler man kun 1 billet når man har hjælper. OBS: Der er stor afstand mellem tog og perron. Man skal køre lige ud for at hindre at de små hjul sidder fast. Generel erfaring: I London City er der begrænsede undergrundsstationer med kørestols adgang. Tjek om det kan betale sig, at køre undergrund frem for bus! At køre med Londons røde busser. Alle røde busser der har markeret et kørestols symbol i forruden og på midterdøren kan man køre med. Man skal trykke på en knap med handicap symbol som sidder ved venstre side at midterdøren. Det der så sker er, at bussens døre åbnes og rampen køres ud fra bussen. Hvor sidder man: Lange lave busser: 2 kørestole kan være lige inden for midterdøren. Dobbeltdækker: 1 kørestol modsat midtergangen. Betaling: Billetter trækkes ved busstoppestedet fra en automat - Der gives ikke penge tilbage ved billetsalget ved stationen (undergrund + tog + bus) OBS: Når man har hjælper med, betaler man kun billet pris for hjælperen. Generel erfaring: Busserne kører ofte - (kort ventetid) Det er muligt, at tage en bus alle steder i London City. Vi vil anbefale andre i kørestol, at benytte busserne, da det er nemt og busstoppestederne næsten altid er i nærheden. Deres e-mail virker IKKE! Men de kan træffes på Tlf. 0845 124 9973.

 

Turist steder i området top 10

 

 1. British Museum
 2. National Gallery
 3. Natural History Museum
 4. Southbank Centre
 5. Tate Modern
 6. Coca-Cola London Eye
 7.  Victoria and Albert Museum
 8.  Science Museum
 9.  Somerset House
 10.  Tower of London
Turiststeder i området OBS vi ved ikke om de her steder er tilgængelig OBS :

 Top 10:

 1. British Museum
 2. National Gallery
 3. Natural History Museum
 4. Southbank Centre
 5. Tate Modern
 6. Coca-Cola London Eye
 7.  Victoria and Albert Museum
 8.  Science Museum
 9.  Somerset House
 10.  Tower of London

Tilgængelighed


Parkering:
Én parkeringskælder under hotellet. Asfaltbelagt.
Indgangsparti:
Der er niveaufri adgang til hovedindgangen.
Reception:
Der er niveaufri adgang til receptionen
Elevatorer:
Der er niveaufri adgang til elevatoren. Indvendig længde: 157 cm Indvendig bredde: 101 cm Udvendig længde: 300 cm Udvendig bredde: 1000 cm Effektiv døråbning: 90 cm Højde til øverste betjeningsknap: 125 cm
Hotelværelser:
Hotelværelset har disse mål: døråbning på over 77 cm., vende/friplads på mindst 130x130 cm, ingen adgang til terasse ell balkon u. trin, fra gulv til top af madras er der 50 cm, manglende frihøjde under seng (kun 13,5 cm) Værelse 2057 er det eneste værelse der er handicap egnet. - Bruser m. slange - så bruser kan tages ned i badekaret. - Klap-ned-sæde i badekar (lidt benplads) - Generelt god plads på værelse og toilet. Alle de andre værelser har fast bruser, som sidder højt oppe på vægen.
Opholdsstue:
Der er god plads
Badefaciliteter:
Effektiv døråbning på mindst 77 cm - Vendeplads for kørestole på mindst 130x130 - Håndvask er tilgængelig med en fri afstand foran på mindst 130 cm - 71 cm frihøjde under håndvask - Ikke fri plads ved WC på minumum 80 cm. (20 cm) - Ingen bademuligheder for kørestolsbrugere - Der er badekar - Bruseren sidder ikke fast - Det er ikke en lukket bruseniche - Der er håndbruser - Håndbruseren kan nå toilettet - Der er armstøtter på toilettet I badekarret er der et klap-ud-sæde, som bruger kan løftes/hjælpes over på, men ikke så god plads til benene.
Restaurant:
Der er niveaufri adgang til hotellets restaurant

Seneste 3 rejsemål:
Mawaheb from Beautiful People, Dubai
Lange Madsen og lille m
Hotel City Seasons Dubai


Information:
Der er i øjeblikket
239 rejsemål i 17 lande og
5 agenter i databasen.


Annoncer:
AnnonceHandi Travel Info på Facebook


Rejseinspiration


Kontaktoplysninger
Handi-Travel-Info
Engtoften 7a
8260 Viby J.

Tlf.: +45 2175 5628 (NYT) Mobil: 4018 1456
Kontakt direktøren

---------------------------------
Åbningstider:
Man- til torsdag kl. 10-15
Fredag kl. 10-13
Lørdag og søndag lukket
---------------------------------


© Handi-Travel-Info.dk | Accesskeys | Udviklet af: Kreativweb.dk