Foredrag

Handi-Travel-Infos spændende foredrag

Vores foredrag er meget humoristiske og informationsrige!

 

1. Handicappet og chef i Handi-Travel-Info

Hvis man har et arbejde, hvor man er chef, som jeg er i Handi-Travel-Info, så får man mange udfordringer, fordi når man også har et talehandicap, ligesom jeg. Så arbejdet bliver noget mere besværligt. Nogle gange, når det hele går i mudder, så har jeg haft tanker om at lukke Handi-Travel-Info ned, og finde et arbejde fra 9 til 15.30, uden at have et ansvar for noget som helst. Men alligevel, så føler jeg vores arbejde er så vigtigt, så det med at lukke det ned, er det samme som at lukke mit liv ned.
Se endvidere: http://www.youtube.com/watch?v=QVjD2990SoI Handi-Travel-Info: En dag på kontoret.

2. Handi-Travel-Infos Færø-tur

Færøerne er langt fra et umuligt sted at holde ferie, når man har et handicap. I foredraget fortæller direktør John Busk Sørensen, som selv er handicappet, med både humor og faglig alvor om hans teams arbejds- og fornøjelsestur til eventyrlandet i Nordsøen.
Se endvidere: http://www.youtube.com/watch?v=jcssnWFEOx0 Handi-Travel-Infos tur til Færøerne

3. Handicappet og flyrejser: Luft under hjulene

Mange handicappede er bange for at flyve, fordi de er usikre på hvor meget hjælp de kan få ude i lufthavnen, også det med at være usikker på om man kommer op i det rigtige fly. I dette foredrag opfordrer Handi-Travel-Info alle til at hoppe ud i det og flyve for at opleve verden lige meget hvilket handicap man har. Ud fra egne erfaringer, sjove eksempler og en stor faglig viden giver vi svar på de fleste spørgsmål i forbindelse med emnet.
Se endvidere: http://www.youtube.com/watch?v=iQHHftFYrnc Handi-Travel-Info: En kunde ringer

4. Rådgivning til hoteller og feriecentre

Foredraget henvender sig til hoteller og feriecentre o.lign. der skal til at ombygge og gøre det bedre for handicappede. Handi-Travel-Info har stor erfaring på området og har fx været med til at få Feriecenter Slettestrand til at blive handicapegnet fra bunden af. Direktør John Busk Sørensen, som selv er handicappet, fortæller om løsninger som ikke altid koster meget. Fordi han og hans team selv har problemerne inde på livet kan tilhørerne være sikre på, at vi kommer med nogle rigtige løsninger.
Se endvidere: http://youtu.be/kLYPIK6IUDY Interview med John Kronborg omkring rådgivning af hoteller og feriecentre.

 

Uforpligtende henvendelse til John Busk Sørensen på jbs@handi-travel-info.dk eller telefon 78 47 73 89 for tilbud på pris. Det bliver nogle spændende foredrag. Foredragsholderen har selv haft dem helt ind på livet.