Rejseinspiration til handicappede


Nu har vi fået nogle nye rejseinspirationer. Hvis I vil være med på en af dem, så er I velkommen til at ringe til Handi Travel Info. Så skal vi nok finde ud af noget, som er handicapegnet.

 Læs seneste nyhedsmail fra:

Feriecenter Slettestrand


 
Danmark
 
  Medlemstilbud  
 
  Smartvalg  
Dette er et billede af Danmark
Se alle tilbud i Danmark
Tyskland
 
  Medlemstilbud  
 
  Smartvalg  
Dette er et billede af Tyskland
Se alle tilbud i Tyskland
Spanien
 
  Medlemstilbud  
 
  Smartvalg  
Dette er et billede af Spanien
Se alle tilbud i Spanien
Italien
 
  Medlemstilbud  
 
  Smartvalg  
Dette er et billede af Italien
Se alle tilbud i Italien
USA
 
  Medlemstilbud  
 
  Smartvalg  
Dette er et billede af USA
Se alle tilbud i USA
Storbritannien
 
  Medlemstilbud  
 
  Smartvalg  
Dette er et billede af Storbritannien
Se alle tilbud i Storbritannien
Thailand
 
  Medlemstilbud  
 
  Smartvalg  
Dette er et billede af Thailand
Se alle tilbud i Thailand
Sverige
 
  Medlemstilbud  
 
  Smartvalg  
Dette er et billede af Sverige
Se alle tilbud i Sverige
 

 


Botswana Safari

- for kørestolsbrugere og gangbesværede

Disse safariture er udformet på en sådan måde, at der sikres maksimal komfort og sikkerhed for familier, seniorer, personer med begrænset mobilitet og alle der foretrækker et produkt, som er mere luksuriøst end en almindelig telt safari, men stadig har det eventyrlystne til at opleve det vilde Afrika i sin frie natur.

Vores safari køretøjer

Vores safari køretøjer er med 4-hjulstræk, hvilket giver os mulighed for at køre off-road, de steder hvor det er tilladt. De er komfortable og meget rummelige, delvist åbne med mulighed for at lukke dem i regntiden, enten med aftagelige vinduer eller lærred. Vores køretøjer er åbne på siderne, så du nemt kan få øje på dyr, og giver god mulighed for at tage fantastiske billeder.

Alle vores biler har en omformer til opladning af kamera, batterier, elektriske kørestole og eventuelle andre elektriske apparater (konverterer 12V til 110V eller 220V). Køretøjerne er også udstyret med køleskabe til at holde drikkevarer kolde, især i den varme sommer sæson.

Alle vores biler er udstyret med en hydraulisk lift så kørestolsbrugere kan komme let og sikkert ind og ud af bilerne. Kørestolene fastmonteres med et sikkerheds-monterings system (Unwin SafetySystem), som sikrer kørestolen til gulvet i 4 forskellige punkter.

Yderligere information om turen kan findes hos HandiTours

Hvis i er interesseret kan Handi-Travel-Info hjælpe med at sikre at rejsen passer til dig og dine behov.

 

Med delfinen som drivkraft i terapi

Dette er et unikt delfinassisteret program
 


Curaçao Dolphin Therapy & Research Center (CDTC) tilbyder et skræddersyet to-ugers program, hvor interaktion med delfiner spiller en vigtig rolle. Programmet er udformet til behandling af patienter, som er tre år og ældre med særlige behov som autisme og spastisk lammelse, samt personer med psykiske problemer som depression og posttraumatisk stresssyndrom. (Der findes en mere udførlig liste over diagnoser).
Programmet er i hænderne på certificerede og engagerede terapeuter, og den komplementerer og forstærker den traditionelle terapi, som patienten får derhjemme. Hvis patienten er et barn, er dets forældre og søskende delagtige i terapien. Programmet findes på fire sprog: engelsk, hollandsk, tysk og spansk.
Al fremgang gør en positiv forskel.
 
Udviklingen er tydelig mærkbar. Vores patienter viser et betydeligt fremskridt i:

• Fin- og grovmotorik
• Tale og sprog
• Kognitiv udvikling
• Sociale og funktionelle færdigheder

Hvad dette kan indebære er en fysisk udvikling, bedre kommunikationsevner, større selvtillid og mere afslapning. Behandlingen kan gøre en enorm forskel for patienter og deres familier.

Delfinen som en stærk drivkraft
 
Delfiner spiller en central rolle i programmet. De har en vigtig støttefunktion blandt andet i ”operant conditioning”, hvilket indebærer, at interaktionen med delfiner også anses som en belønning. Eksempel: En terapeut beder et barn med motoriske vanskeligheder om at løfte sin arm. Så snart barnet gør det, kan delfinen motivere barnet til at gentage øvelsen. På denne måde får barnet hurtigere og enklere kontrol over en ny situation og bygger sin selvtillid op.

Hvorfor delfiner: Kloge og sociale dyr
 
Delfiner er intelligente og har en meget social karakter. Forskning har vist, at interaktion med delfiner kan øge en patients opmærksomhed op til fire gange. Derudover har delfiner en unik evne til at fange opmærksomheden hos mennesker og få dem til at blive rolige. Delfinen accepterer betingelsesløst mennesker med særlige behov. Visse patienter indser, at delfinen, skønt den er så imponerende en skabning, heller ikke kan tale eller gå. ”Delfinen er præcis som mig!”. Det gør, at delfinen bliver en genkendelig terapipartner, og at patienterne er villige til at arbejde hårdere. Udvikling bliver et faktum!

Yderligere information om turen kan findes hos HandiTours

Hvis i er interesseret kan Handi-Travel-Info hjælpe med at sikre at rejsen passer til dig og dine behov.

 

 

10 unikke dage i USA

HandiTours_Logo_RGB_400pxl

Fra Las Vegas til LA på Harley-Davidson Trike

Tag på en spændende, oplevelsesrig og atypisk ferie med Profil Rejsers handicapafdeling. Denne ferie er for motorcykel entusiaster, der godt kan lide og rejse rundt på to hjul. Som kørestolsbruger har du 2 muligheder: Du kan enten køre på din egen trike, hvis du har fuld funktion i ben og arme, eller du kan køre på en trike med en ven som chauffør eller en hyret guide. Din hjælper kan så følge med i følgebilen, som også vil transportere din kørestol og din bagage. Alle hoteller på denne rute er kørestolsvenlige.

Som navnet på denne tur siger – Best of the West - giver vi dig muligheden for at opleve de mest fantastiske sider af det Vestlige USA. Du oplever denne unikke del af USA med stil, kørende på en Harley-Davidson motorcykel.

Vær med i din egen roadmovie, hvor højdepunkterne står i kø. Besøg Las Vegas, byen der aldrig sover. Kør gennem den glohede Death Valley og over The Rockies. Se imponerende klipper i den legendariske Yosemite National Park. Kør over Golden Gate Bridge og nyd udsigten over Alcatraz og San Francisco Bay. Cruise langs Stillhavskysten ad den berømte Highway 1.
På denne tur har du mulighed for at opleve de mest fantastiske sider af det vestlige USA. 9 dage med Harley-Davidson gennem Nevada, Utah og Californien.

Der kan forekomme ophold eller stop undervejs, hvor det er vanskeligt at komme frem i kørestol uden en stærk hjælper. Ophold efter eller før turen arrangeres.

Yderligere information om turen kan findes hos HandiTours

 

Hvis i er interesseret kan Handi-Travel-Info hjælpe med at sikre at rejsen passer til dig og dine behov.