Danhostel Skanderborg Vandrehjem. ( Østlige midtjylland).

 
 
Der er 16 værelser - hver med 4 sovepladser; og 6 hytter - hver beregnet til 6 personer. Vandrehjemmet er lige nu ved at bygge yderligere 4 hytter - også beregnet til 6 personer. Hytterne er uegnede for kørestolsbrugere. Vandrehjemmet kan været svært at finde, men på deres hjemmeside kan man finde detaljer om og koordinater til, hvordan man finder adressen på sin GPS. Der er dårlig service. Vandrehjemmet er svært at finde.


Fakta om rejsemålet

HandiStjerner:
Type:
Vandrehjem
Adresse:
Kindlersvej 9
8660 Skanderborg
 
Telefon:
86511966



Brugeranmeldelser:

Rejsemålet er endnu ikke anmeldt
 

Anmeld rejsemålet her

Tilgængelighed


Parkering:
Der er en parkeringpladser 50 m. fra hovedindgang, med nogle handicapparkeringspladser. Parkeringplads og indgang er med perlegrus & fliser, ved hovedindgang er 10 fliser
Indgangsparti:
Effektiv døråbning er på mindst 77 cm. Lille trin foran ved hovedindgang, ved bagindgang er der rampe.
Reception:
Trin ved indgang til døren. Der er en rampe ved bagindgangen til huset
Opholdsstue:
Effektiv døråbning er på mindst 77 cm. Der er vende-/friplads på mindst 130 x 130 cm. Der en er adgang til terrasse, hvor effektiv døråbning er på mindst 77 cm.
Soverum:
Effektiv døråbning er på mindst 77 cm. Der er en vende-/friplads på mindst 130 x 130 cm. Sengen er 43 cm. høj. Der er en frihøjde under sengen på mindst 18 cm.
Badefaciliteter:
Effektiv døråbning er på mindst 77 cm. Der er en vende-/friplads på 90 x 95 cm. Der er friafstand foran håndvasken på 95 cm. Frihøjden under håndvasken er 70 cm. Friplads ved wc er 65 cm. Friplads foran wc er 85 cm. Der er bademulighed med håndbruser uden badekar. Håndbruseren kan ikke nå toiletet, og der er ikke armstøtter ved toiletet. Der er trin indtil badeværelset på 3.5 cm.
Restaurant:
Der er niveaufri adgang til restauranten, der er god plads inde i restauranten.



Hvis du vil høre mere om rejsemålet, kan du ringe til Handi Travel Info.

Kontakt os på 21 75 56 28 eller mobil 40 18 1456.