Hotel Park Inn Copenhagen Airport. ( Kastrup, København).

 
 
Park-Inn ligger 2,5 km. Fra Københavns Lufthavn. På hotellet er der mulighed for at benytte sig af konference lokaler som alle er niveaufrie. De mindste lokaler er ca. 12 km2 og op til 325 km2. Der er dobbelt døre som begge kan åbnes og dermed skabe let ind og ud kørsel. På hotellet finder du ligeledes restauranten Salt and Pepper som også er niveaufri.


Fakta om rejsemålet

HandiStjerner:
Type:
Hotel
Adresse:
Engvej 171
2300 København
 
Telefon:
32870202



Brugeranmeldelser:

Rejsemålet er endnu ikke anmeldt
 

Anmeld rejsemålet her

Tilgængelighed


Parkering:
Ved hovedindgangen, er der mulighed for at benytte gratis parkeringspladser. Ønskes der handicapparkering har hotellet egen parkering, hvor der er 3 store handicapbusparkeringspladser samt 2 personbilsparkeringspladser. Der er fliser og asfalt hele vejen hen til indgangen af hotellet.
Indgangsparti:
Ved indgangen til hotellet er der en lille rampe på ca. 5 cm som sammenkobler parkeringspladsen til indgangen af hotellet. Dermed en næsten helt niveaufri overgang.
Reception:
Indgangen til hotellet består af 2 automatiske elektrisk skydedør.
Elevatorer:
Der er 2 elevator på hotellet som begge har følende mål. Indvendig: Længde 140 cm, bredde 110 cm. Effektiv døråbning: Bredde 80 cm. Højde fra gulv til betjeningsknap 110 cm.
Hotelværelser:
Der er 10 store handicapvenlige værelser som er fordelt på 5 og 6 sal. Effektiv døråbning er på 90cm. Vendefriplads på værelserne er minimum 2 * 2 m. Sengehøjde målt fra gulv til madras er 89 cm. Der er fri højde på 50 cm under sengen, hvilket giver mulighed for at benytte lift. Der er et stort badeværelse som har følgende mål: Effektiv døråbning: 98 cm, rumstørrelse på 225 cm * 215 cm.
Badefaciliteter:
Ved receptionen er der mulighed for at benytte handicaptoilet som har disse mål: 185x185 cm, effektiv døråbning: 80 cm. Frihøjden under håndvasken: 80 cm Fra toilet til vask: 40 cm.
Der er håndtag ved døren, samt store armstøtter på begge sider af toilettet.
Elektricitet:
Der er 220 volt overalt
Restaurant:
Restauranten er yderst kørestolsvenlig da den er niveaufri overalt.



Hvis du vil høre mere om rejsemålet, kan du ringe til Handi Travel Info.

Kontakt os på 21 75 56 28 eller mobil 40 18 1456.