Øer Maritime Ferieby. (Ebeltoft, Djursland).

 
 
Ferielejlighederne ligger i tilknytning til et ferie-/butikscenter, hvor der er restauranter og også en meget fin sportshal. Mange sejlsportsmuligheder. Og en meget fin hal, det er en meget meget stor hal hvor man kan lave alle mulige aktiviteter. De har 6 handicaplejligheder som er et-plans huse. - Der er en nummeret parkeringsplads til hvert hus - Venligst oplys rampe påkrævet ved booking og oplys også om man har en lille el-stol eller en stor, for hvis man har en stor el-stol så kan man ikke komme ud på toilettet i lejligheden, men der er handicaptoilet i hovedbygningen (åben 8-22 hele året rundt) - Bad kan tages i svømmehallen, de er ved at bygge en ny svømmehal, man skal dog bruge den gamle svømmehal som er helt egnet - Folk skal tjekke deres hjemmeside for arrangementer - Gratis tråd...
Læs mere



Fakta om rejsemålet

HandiStjerner:
Type:
Feriecenter
Adresse:
Øerkrogvejen 2
8400 Ebeltoft
 
Telefon:
86340000



Brugeranmeldelser:

Rejsemålet er endnu ikke anmeldt
 

Anmeld rejsemålet her

Tilgængelighed


Parkering:
Der er en parkeringsplads med fliser ude foran feriecenteret. Der er nogle få handicapparkeringspladser. Men kan ikke køre helt over til ferielejlighederne.
Indgangsparti:
Man kan holde lige udenfor ved hovedbygningen, det er med fliser og asfalt og niveaufri. De har en P-plads oppe ved hovedbygningen.
Reception:
Når man er på vej ind til købmanden er der receptionen som er meget egnet og meget lys, og når man er kommet ind, er der god plads fordi det hænger sammen med købmanden
Værelser:
Effektiv døråbning er på mindst 77 cm. Man kan komme rundt i soveværelserne, hvis man flytter om - evt. fjerner en seng. Fri-/vendeplads er på 130 x 130cm.
Lejlighed:
Der er rampe ved indgangsdøren til ferielejlighed. Der er fri-/vendeplads i stuen, men der er en bærende stolpe i midten. Køkken og stue er ud i et. Der er masser af plads i køkken og stue, dog er gangen rimelig smal.
Badefaciliteter:
Effektiv døråbning på 80 cm. Fri-/vendeplads på 90 x 100 cm, friplads foran håndvask på 90 cm, frihøjde under vask på 70 cm. Friplads ved siden af WC på min. 80 cm, friplads foran WC på 75 cm. Der er kun én armstøtte ved toilettet. Badeværelset er smalt - og bedst egnet i håndstol og også til små el-stole eller helst hvis man har nogle små badestole.
Butik:
Ved hovedindgangen som er nem og komme ind af fordi at de har automatiske døre og niveaufri adgang og når man kommer ind af døren har de en købmand lige foran som har god plads til kørestolsbrugere.
Restaurant:
Restaurant: Der er kørestolesegnet.



Hvis du vil høre mere om rejsemålet, kan du ringe til Handi Travel Info.

Kontakt os på 21 75 56 28 eller mobil 40 18 1456.