Marina Fiskenæs. ( Graasten, Als, syd-øst-jylland).

 
 
De har 3 huse som er egnet til handicappede. Handi-Travel-Info har anbefalet at de får fat i armlæn over til hytterne. Feriecenteret ligger meget centralt i forhold til by og strøg og få km. fra den tyske grænse. Feriecenteret er egnet til alle handicappede. De har meget få ting som ikke er egnede, de er ved at ombygge feriecenteret. Svømmehallen er til at komme i med lidt hjælp - det kommer an på hvilket handicap man har.


Fakta om rejsemålet

HandiStjerner:
Type:
Feriecenter
Adresse:
Fiskenæsvej 2
6300 Gråsten
 
Telefon:
73650033



Brugeranmeldelser:

Rejsemålet er endnu ikke anmeldt
 

Anmeld rejsemålet her

Tilgængelighed


Parkering:
Ja, muligt at parkere lige foran hovedindgangen. Belægning er grus og fliser.
Indgangsparti:
Niveaufri adgang, dog en cm. kant.
Reception:
Niveaufri adgang til receptionen som er meget stor.
Elevatorer:
Indvendig længde: 140 cm Indvendig bredde: 100 cm Udvendig længde: 150 cm Udvendig bredde: 115 cm Effektiv døråbning: 90 cm Højde til øverste betjeningsknap 100 cm.
Værelser:
Feriecenter hytter: Hoveddøren på feriecenters hytter er 80 cm. Stuen har god plads og køkkenet og stuen er ud i et. Fra gangen ud til køkken og stue er ud i et. Der er adgang til terrassen med et lille trin. Effektiv døråbning er på mindst 77 cm.
Soverum:
Effektiv døråbning er på mindst 77 cm. Vende-/friplads er ikke på 130x130, dog muligt at fjerne den ene seng for bedre plads. Sengehøjde fra gulv til top af madras er 20 cm.
Badefaciliteter:
Effektiv døråbning er på 78 cm. Vendeplads for kørestol er på 120x120 cm. Fri afstand foran håndvask er på 120 cm. Frihøjde under håndvask er på 85 cm. Der er ikke friplads ved siden af wc pga der var et spa-bad til den ene side og en væg til den anden side. Friplads foran wc er 120 cm. Der er bademulig for kørestolsbrugere. Der er mulighed for spa-bad. Bruseren er flytbar - det er en håndbruser. Brusenichen har forhæng. Der er ikke armstøtter ved toilettet.
Hjælpemidler på stedet:
Stedet har ikke hjælpemidler til udlån men de låner gerne udstyr fra hjælpemiddel centralen.



Hvis du vil høre mere om rejsemålet, kan du ringe til Handi Travel Info.

Kontakt os på 21 75 56 28 eller mobil 40 18 1456.