Vigsø Bugt Feriecenter. (Hanstholm, nord-vest-jylland).

 
 
Stærkt kuperet terræn. Telebus og teletaxa som i praksis er nærmest umulige at anvende - kun få afgange. Badeland. Restaurant, café, spillehal, flere aktiviteter, møntvaskeri. Alt er meget handicapvenligt, ingen dørtrin eller trapper nogen steder. Ingen offentlig transport til stedet. Langt til butikker. Lidt kioskvarer kan købes i receptionen. Ramper udlånes.


Fakta om rejsemålet

HandiStjerner:
Type:
Feriecenter
Adresse:
Vigsø Bugt vej 1
7730 Hanstholm
 
Telefon:
96 55 66 66

Hjemmeside:


Brugeranmeldelser:

Rejsemålet er endnu ikke anmeldt
 

Anmeld rejsemålet her

Tilgængelighed


Parkering:
Ved hovedbygningen er der nogle handicappladser. Fliser
Indgangsparti:
Reception:
Der er niveaufri adgang til reception.
Værelser:
Feriecenterets værelser har disse mål: dørbredde 75 cm., vende-/friplads 130x130, sengehøjde fra gulv til to af madras er 45 cm., frihøjde under sengen 25 cm.
Opholdsstue:
Der er effektiv døråbning på over 77 cm. Der er vende-/friplads er 130x130 minimum. Der er en terasse foran huset adgang via hovedør med flade trin. størrelse 500x400 cm.
Køkken:
Stort åbent køkken.
Badefaciliteter:
Toiletdør er 75 cm. bred, vende-/friplads er 130-110 cm., fri afstand foran hånvask er 110 cm., frihøjde under håndvask 75 cm., friplads ved siden af håndvask 25 cm., foran WC friplads på 100 cm., der er bademulighed for kørestolsbrugere, intet badekar, bruser sidder ikke fast, der er ikke lukket bruseniche, der er en håndbruser, håndbruseren kan ikke nå toilettet, der er ikke armstøtter ved toilettet. Andre problemer: kant ved bruseniche 5 cm.
Hjælpemidler på stedet:
De har hjælpemidler på stedet, når man bestiller så skal man oplyse om man har brug for hjælpemidler. Personalet er meget opmærksomme på at afhjælpe evt. problemer.
Elektricitet:
220 volt.



Hvis du vil høre mere om rejsemålet, kan du ringe til Handi Travel Info.

Kontakt os på 21 75 56 28 eller mobil 40 18 1456.