Danhostel Ringkøbing Vandrerhjem. ( Ringkøbing, vestlige midtjylland).

 
 
Der er 25 almindelige værelser, heraf 2 handicap værelser. 5 værelser uden toilet og bad. Det eneste der mangler er et sengegitter, så man ikke falder ud. Vandrehjemmet hører sammen med et idræts center, ROFI-Centeret, så der er mulighed for mange aktiviteter. Det hele er næsten nyrenoveret.


Fakta om rejsemålet

HandiStjerner:
Type:
Vandrehjem
Adresse:
Kirkevej 28
6950 Ringkøbing
 
Telefon:
97322455

Hjemmeside:


Brugeranmeldelser:

Rejsemålet er endnu ikke anmeldt
 

Anmeld rejsemålet her

Tilgængelighed


Parkering:
Der er ikke handicap parkeringspladser. det er nødvendigt at sætte kørestole af ved indgangen og derefter køre bilerne hen på parkeringspladserne.
Indgangsparti:
Der er rampe til hovedindgangen. Rampen er 30 cm høj og 8,5 m lang. Der er også rampe til henholdsvis køkken og terasse.
Opholdsstue:
Der er god plads i opholds stuen.
Soverum:
Der er skydedøre til toilet og værelse. Der er en effektiv døråbning på 77 cm. Der er en vende/ fri plads på min 130 x 130 cm. Der er ingen terasse eller balkon. Sengene er fra gulv til top madras 43 cm. der er en frihøjde under sengene på mindst 18 cm.
Badefaciliteter:
Der er badeværelse på gangen. Der er en effektiv døråbning på 77 cm. Der er en vendeplads på min 130 x 130 cm, fri af døre og inventar. Håndvasken er tilgænglig for kørestolsbrugere med en fri afstand foran håndvask på mindst 130 cm. Der er ved en side af wc en friplads på min 130 cm. der er frihøjde under håndvask på 70 cm. Foran wc er der en friplads på min 130 cm. Der er bademulighed for kørestolsbrugere. Der er ikke badekar. Bruseren sidder fast. Der er ikke en lukket brusenische. Der er håndbruser. Håndbruseren kan nå toilettet. Der er armstøtter ved toilettet. Badeværelset er i tip top orden.
Hjælpemidler på stedet:
Der er toilet forhøjer til udlån.



Hvis du vil høre mere om rejsemålet, kan du ringe til Handi Travel Info.

Kontakt os på 21 75 56 28 eller mobil 40 18 1456.