Bøsøre Strand Feriepark. ( Sydøstfyn, ml. Nyborg og Svenborg).

 
 
Vi har kun målt op på stedets faciliteter. Der er hytter og luksus hytter, men dem havde vi ikke mulighed for at måle op, så ring til dem og hør nærmere. I Danhostel guiden, er campingpladsen 5 stjernet, vi synes godt de kunne have gjort det lidt mere handicap-egnet, med hensyn til trin og kantsten.


Fakta om rejsemålet

HandiStjerner:
Type:
Camping
Adresse:
Bøsørevej 16
5874 Hesselager
 
Telefon:
62251145

Hjemmeside:


Brugeranmeldelser:

Rejsemålet er endnu ikke anmeldt
 

Anmeld rejsemålet her

Tilgængelighed


Parkering:
Der er handicapparkeringsplads ved indgangen. Grus
Indgangsparti:
Indgang til receptionen, kiosken, badeland og restauranten er der et trin på 10 cm. Der ligger nogle jern riste man kan vippe op så de fungere som ramper
Reception:
God plads.
Elevatorer:
ingen
Opholdsstue:
Der er tv-stue, men der er et trin på 25cm og ingen rampe.. man skal spørge i receptionen om hjælp.
Køkken:
Der er to køkkener, det lille er der effektivdør åbning, god vendeplads, plads under bordene hvor der er kogeplader min ikke der hvor håndvaskene er. Men på det store er døråbningen kun 65 og 70cm. men ellers det samme, med plads under bordene. Der er microbølgeovn og alt i tilbehør.
Badefaciliteter:
Kæmpe stort!! der er fri vendeplads på 130*130cm. Det er friplads under og foran håndvasken. Der er ikke badekar og det er ikke en lukket bruseniche. Det er en håndbruser der ikke sidder fast, og den kan ikke nå toilettet. Der er to armstøtter ved toilettet.
Der er ingen udluftning, ellers masser af plads! Indrettet med en badestol, skammel og knager. Der er kun et handicap toilet til hele campingpladsen, men der er god plads på familie badeværelset/toilettet.. men på dem er der ingen armstøtter.
Elektricitet:
Man betaler for en plads med strøm
Butik:
Butikken er lille og tæt pakket, næsten umulig at komme rundt i, i kørestol.
Restaurant:
Restauranten er fin med masser af plads og gode priser.Hvis du vil høre mere om rejsemålet, kan du ringe til Handi Travel Info.

Kontakt os på 21 75 56 28 eller mobil 40 18 1456.