Woraburi Phuket Resort & Spa

 
 
Hotellet har ikke nogen elevator, dog er det et meget fint hotel fordi at overalt har de små ramper, man skal sørge for ikke at have nogle sko på som nemt kan skride. Swimmingpool 25 grader varm. Ved siden af hotellet er der mulighed for at få boblebad og Thailandsk massage. Dog har de en trappe som er meget stejl. Hvis man er to personer, går det, og de er søde til at hjælpe. Det er et fint hotel hvis man har et let handicap, og Phuket et til at komme rundt med to hjælpere. Flyveturen gik fint med masser af hjælp. Det er Jydsk Rejsebureau som har rejser til Thailand - Bangkok og Phuket, og deres service er meget meget fin. De har en medarbejder som hedder Christoffer, Handi-Travel-Info vil anbefale at kontakte ham.


Fakta om rejsemålet

HandiStjerner:
Type:
Hotel
Adresse:
198-200 Patak Road, Karon Beach, Muang District
83100 Thailand Phuket
 
Telefon:
+66 (0) 22560890-2



Brugeranmeldelser:

Rejsemålet er endnu ikke anmeldt
 

Anmeld rejsemålet her

Tilgængelighed


Parkering:
Når man kører ind til hotellet, så har man mulighed for at pålæse og aflæse lige udenfor hovedindgangen. Belægning mellem parkeringsplads og indgang er asfalt og fliser
Indgangsparti:
Der er en rampe til indgangspartiet, ved siden af rampen er der en trappe med 6 trin.
Reception:
Der er niveau fri adgang til reception
Hotelværelser:
Effektiv døråbning er mindst 77 cm. Der er vendeplads på mindst 130x130 cm. Effektiv døråbning mindst 77 cm. Balkon/ altan str. - længde på 250 cm. Sengehøjde målt fra gulv til top af madras: 45 cm. Ikke frihøjde under sengen.



Hvis du vil høre mere om rejsemålet, kan du ringe til Handi Travel Info.

Kontakt os på 21 75 56 28 eller mobil 40 18 1456.