Hotel Faaborg Fjord. ( Faaborg, sydfyn).

 
 
Spa afdeling har ikke kørestolsegnet omklædningsfaciliteter, men der er mulighed for omklædning på værelset. Det er en god idé, at være i en badestol, hvis man skal i spa-afdelingen. Her er biosauna, saltsauna, oplevelsesbrus, dampkabine, snerum, 2 x jacuzzi., varmeplint med infrarødvarme, varmtvands udendørs bassin. Varmtvandsbassinet er ikke egnet til mennesker med et handicap. Men de andre faciliteter er egnet, hvis man er i en badestol.  Spisehuset og forretninger kan lægge ramper ud. Brosten på torvet i midtbyen. Meget lille og ikke kørestolsvenligt badeværelse, ingen badestol, ingen håndtag i bad/wc, ingen armstøtter ved toilet.


Fakta om rejsemålet

HandiStjerner:
Type:
Hotel
Adresse:
Svendborgvej 175
5600 Faaborg
 
Telefon:
62611010



Brugeranmeldelser:

Rejsemålet er endnu ikke anmeldt
 

Anmeld rejsemålet her

Tilgængelighed


Parkering:
2 handicappladser lige ved indgangen. Fliser mellem p-plads og indgang.
Indgangsparti:
I niveau og med automatiske døre.
Reception:
I niveau og det er nemt at se receptionisten.
Elevatorer:
nej
Hotelværelser:
De er egnet, hvis man har en lille el-stol eller hvis man sidder i håndvogn, og hvis man har sin egen hjælper med. Effektiv døråbning på 73 cm. Fri vendeplads på 0x0 cm. Ikke adgang til terrase eller balkon for mennesker med et handicap.
Badefaciliteter:
Badeværelse på hotelværelserne er egnet hvis man er gående handicappet. Handicaptoilettet ved receptionen har effektiv døråbning 76 cm. Fri vendeplads på 90x90 cm. og frihøjde under håndvask på 81 cm. Armstøtter på toilettet. 20 cm. friplads ved siden af toilettet.
Restaurant:
Den har meget god plads og det er nemt at komme ind til bordet både i hånd- og el-stol.



Hvis du vil høre mere om rejsemålet, kan du ringe til Handi Travel Info.

Kontakt os på 21 75 56 28 eller mobil 40 18 1456.