Hasle Feriepark. ( Hasls, Bornholm).

 
 
Nem adgang til svømmepøl og legeplads. Temperaturen i bassinerne er henholdvis 23 og 25 grader for det store og det lille bassin. Området er meget fladt og let tilgængeligt for kørestolsbrugere. Alle former for hjælpemidler, senge - lifte osv. bestilles igennem hjælpemidelcentralen. Hjælpemidlerne leveres i hverdagene, så book evt. et hus i hverdagene. Kontaktpersonen til alle feriecentre er Jeanet Ramgil.


Fakta om rejsemålet

HandiStjerner:
Type:
Feriecenter
Adresse:
H.C. Sierstedsvej 2
3790 Hasle
 
Telefon:
Telefon-reception: 2967 8088 Telefon-booking: 5695Brugeranmeldelser:

Rejsemålet er endnu ikke anmeldt
 

Anmeld rejsemålet her

Tilgængelighed


Parkering:
Det er muligt at parkere helt op til hytten. Belægningen mellem parkeringspladsen og indgangen består af grus og fliser.
Indgangsparti:
Ved hytten kører man op ad en fliserampe. Hoveddøren måler 80 cm i bredden.
Reception:
Indgangspartiet befinder sig på gadeplan. Receptionen har en almindelig dør. Når man kommer ind, går man til højre igennem to dobbeltdøre for at komme til receptionen. Her har man god plads. Ved receptionsskranken kan man uden problemer se personalet fra el-stolen.
Opholdsstue:
Niveaufrit. Døren derind måler 80 cm i bredden. Du har god plads. Terrassedøren er 100 cm bred.
Soverum:
Niveaufrit. Du har god plads. Døren derind er 77 cm bred, og i selve soverummet har du en vendeplads, som måler 130 x 130 cm. Afstanden fra gulvet til madrassens top er 45 cm. Under sengen er der 22 cm mellem gulvet og madrassen til eventuel personlift.
Køkken:
Niveaufrit. God plads.
Badefaciliteter:
Den effektive døråbning er 80 cm. Vendepladsen er mere beskeden. Du har 100 cm x 80 cm til at vende. Foran håndvasken er den fri afstand 90 cm, frihøjden under håndvasken er 80 cm. På toilettets venstre side er der 85 cm friplads til væggen. Foran toilettet er fripladsen 100 cm. Der er bademulighed for kørestolsbrugere. Der er en håndbruser, som desuden kan nå hen til toilettet, som har armstøtter.Hvis du vil høre mere om rejsemålet, kan du ringe til Handi Travel Info.

Kontakt os på 21 75 56 28 eller mobil 40 18 1456.