Hotel Frederik II. ( Slagelse, midtsjælland).

 
 
Hotellet har et bibliotekmed 3 trin ned, der er mulighed for at låne ramper hertil. øj service, rigtig god mad samt fleksible og kreative løsninger er centrale værdier på Hotel Frederik d.II. Vores 4-stjernet hotel med femstjerner i konferencefaciliteter ligger centralt i landet lige ved afkørsel 39 på Vestmotorvejen. Derudover kan hotellet tilbyde golf- og wellnessophold i luksusklassen samt festarrangementer af enhver art. Faciliteter På Hotel Frederik d. II har De adgang til sauna, et spil pool, dart, billard eller bordtennis i Prince Club. Altsammen uden beregning. Eller benyt Dem af vor gratis videofilm, 2 forskellige film hver aften. FladskærmsTV på alle værelser. Restaurant Queens Garden med Queens bar På Hotel Frederik d. II har vi en spændende á la carte restaurant Queens Garden, ...
Læs mere



Fakta om rejsemålet

HandiStjerner:
Type:
Hotel
Adresse:
Idagårdsvej 3
4200 Slagelse
 
Telefon:
58 53 03 22



Brugeranmeldelser:

Rejsemålet er endnu ikke anmeldt
 

Anmeld rejsemålet her

Tilgængelighed


Parkering:
Kør ind ved Bilka. Parkeringspladserne er på et niveau ca 2,5 m under det niveau hvor hotellets indgang er. Der går en bakke op til indgangen på ca 80 m. Det hele er asfalteret.
Indgangsparti:
Hovedindgangen er en karrusel der ikke er egnet til kørestol, men umiddelbart til højre for karrruseldøren er der en almindelig , ca 90cm bred, dør, som åbnes manuelt. Der er ingen trin til receptionen.
Elevatorer:
Der er ingen elevatorer.
Hotelværelser:
Døren til hotelværelset er ca 77cm bred. Værelset er et dobbeltværelse med to enkeltstående senge. Hvis man vender den seng der står nærmest døren , vil man få en vendeplads på ca 2 x 2,5 m. Sengehøjde fra gulv til top af madras ca 45cm. Frihøjde mere end 18cm.
Badefaciliteter:
Døren til badeværelset er 80cm. Badeværelset er et aflangt rum ca 2,5 x 1,2 m. Friplads ved siden af toilettet ca 25cm, friplads foran toilettet ca 1,8 m, men ca 80 cm fra toilet er der et lille niveauspring på ca 4cm ned til bruseområdet. Bruseområdet ca 1 x 1,2 m. Bruseren kan nå toilettet. Der er ikke armlæn ved toilettet , men håndtag. Toilettet er ca 45cm højt. Der er ikke frihøjde under håndvasken. Handicaptoilet ved konferencerum. Der er et lille handicaptoilet . Toiletrummet er et næsten kvadratisk rum, døren er ca 80cm bred og åbner udad, vendepladsen er 110 x 116cm. Fripladsen foran håndvasken er 110cm, fripladsen under håndvasken er 65cm, friplads foran toilet er 116cm , friplads på en side af toilettet er ca 80cm. Det er et højt toilet med armlæn.
Restaurant:
Relativ god plads mellem bordene, mulighed for at rykke dem om.



Hvis du vil høre mere om rejsemålet, kan du ringe til Handi Travel Info.

Kontakt os på 21 75 56 28 eller mobil 40 18 1456.