Cimbria Ferie (Samsø)

 
 
Birksø Feriehuse råder over 14 SUPER KØRESTOLEGNEDE SOMMERHUSE fordelt: 5 huse på Falster, 2 huse på Samsø, 4 huse i Trend ved Limfjorden, 3 huse ved Vig. Alle huse er uden trapper, med brede døre, kørestolsindrettet køkken og badeværelse. Opfylder tilgængelighedskravene for bevægelseshæmmede. Husene er særdeles velegnede til kørestolsbrugere, bl.a. kan nævnes - Ingen dørtrin - Dørbredde 90-100 cm - Gangbredde 150 cm - Store soveværelser - Klædeskabe der er let tilgængelige - Badeværelse med plads til mobillift - Armstøtter ved toilet - Badestol og bækkenstol - Forsænket håndvask i badeværelse - Forsænket køkkenvask - Forsænket kogeplade - Ramper fra terrasse til græsplæne - Gode tilkørsels- og parkeringsforhold - Mobil lift. Fra den flisebelagte indkørsel kommer man nemt på træ...
Læs mereFakta om rejsemålet

HandiStjerner:
Type:
Sommerhus
Adresse:
Strandparken 8
8305 Samsø
 
Telefon:
26736922Brugeranmeldelser:

Rejsemålet er endnu ikke anmeldt
 

Anmeld rejsemålet her

Tilgængelighed


Parkering:
Man kan parkere lige uden for huset og belægningen er fliser.
Indgangsparti:
Fra den flisebelagte indkørsel kommer man nemt på træterrassen der strækker sig på 3 sider af huset, så man niveaufrit kan færdes mellem terrassedør og indgangsdør. Ingen dørtrin, Dørbredde 100 cm
Værelser:
På den anden side af gangen ligger gæstebadeværelse med bruseniche og indgang til sauna, dette badeværelse er også handicapegnet.
Opholdsstue:
Stuen er meget hyggelig med brændeovn og smukke olie/ludbehandlede møbler. Der er TV med parabol, video og radio med CD afspiller.
Soverum:
Der er et stort soveværelse med dobbeltseng og et soveværelse med 2 enkeltsenge, hvoraf den ene er en plejeseng, begge disse værelser kan bruges af kørestolsbrugere d.v.s. at der er plads til 4 kørestolsbrugere på samme tid. Sengehøjden på de faste senge er 51 cm
Køkken:
Køkkenet er stort og åbent, så det er meget nemt at komme omkring mellem kogeplade, vask og skabe. Køkkenvask og kogeplader er forsænket, med god plads til ben og fodstøtter under. Skuffesektionen kan trækkes ud, så der bliver en ekstra god arbejdsplads i den rigtige højde.
Badefaciliteter:
Badeværelset er meget stort og håndvasken kan nås siddende fra toilettet, hvor der naturligvis er placeret armstøtter. Stor bruseniche med badestol. Bækkenstol forefindes.
Hjælpemidler på stedet:
Der forefindes en mobil personlift samt badestol.Hvis du vil høre mere om rejsemålet, kan du ringe til Handi Travel Info.

Kontakt os på 21 75 56 28 eller mobil 40 18 1456.