Cimbria Ferie (Samsø)


Brugeranmeldelser:

Rejsemålet er endnu ikke anmeldt
Anmeld
rejsemålet her
HandiStjerner:
Type:Sommerhus
Adresse:Strandparken 8
8305 Samsø
Telefon:26736922
Fax:
E-mail:info@cimbria-ferie.dk
Hjemmeside:Link til hjemmeside

Tilgængelighed


Parkering:
Man kan parkere lige uden for huset og belægningen er fliser.
Indgangsparti:
Fra den flisebelagte indkørsel kommer man nemt på træterrassen der strækker sig på 3 sider af huset, så man niveaufrit kan færdes mellem terrassedør og indgangsdør. Ingen dørtrin, Dørbredde 100 cm
Værelser (v/feriecentre):
På den anden side af gangen ligger gæstebadeværelse med bruseniche og indgang til sauna, dette badeværelse er også handicapegnet.
Opholdsstue:
Stuen er meget hyggelig med brændeovn og smukke olie/ludbehandlede møbler. Der er TV med parabol, video og radio med CD afspiller.
Soverum:
Der er et stort soveværelse med dobbeltseng og et soveværelse med 2 enkeltsenge, hvoraf den ene er en plejeseng, begge disse værelser kan bruges af kørestolsbrugere d.v.s. at der er plads til 4 kørestolsbrugere på samme tid. Sengehøjden på de faste senge er 51 cm
Køkken:
Køkkenet er stort og åbent, så det er meget nemt at komme omkring mellem kogeplade, vask og skabe. Køkkenvask og kogeplader er forsænket, med god plads til ben og fodstøtter under. Skuffesektionen kan trækkes ud, så der bliver en ekstra god arbejdsplads i den rigtige højde.
Badefaciliteter:
Badeværelset er meget stort og håndvasken kan nås siddende fra toilettet, hvor der naturligvis er placeret armstøtter. Stor bruseniche med badestol. Bækkenstol forefindes.
Hjælpemidler på stedet:
Der forefindes en mobil personlift samt badestol.


Hvis du vil høre mere om rejsemålet, skal du ringe til Handi Travel Info på vores nummer: 21755628 eller mobil 40181456.