Cimbria Ferie (Nordby, Samsø)

 
 
Et pragtfuldt bjælkehus, beliggende 200 m fra gadekæret i Nordby. Med carport. Her er tale om rigtig nybyggerstil, indrettet med tidens krav til luksus, og det meget rustikke materiale skaber en helt speciel atmosfære både ude og inde. Opfylder tilgængelighedskravene for bevægelseshæmmede Huset er særdeles velegnet til kørestolsbrugere Ingen dørtrin Dørbredde 90 - 100 cm Gangbredde 200 cm Store soveværelser Klædeskabe der er let tilgængelige Badeværelse med plads til mobillift Armstøtter ved toilet Badestol og bækkenstol Forsænket håndvask i badeværelser Forsænket køkkenvask Forsænket kogeplade Ramper fra terrasse til græsplæne Gode ...
Læs mereFakta om rejsemålet

HandiStjerner:
Type:
Sommerhus
Adresse:
Vestreringvej 7D
8305 Samsø
 
Telefon:
26736922Brugeranmeldelser:

Rejsemålet er endnu ikke anmeldt
 

Anmeld rejsemålet her

Tilgængelighed


Parkering:
Der er parkering lige udenfor huset og belægningen er fliser.
Indgangsparti:
Fra den flisebelagte indkørsel kommer man nemt på træterrassen der strækker sig på 3 sider af huset, så man niveaufrit kan færdes mellem terrassedør og indgangsdør. Ingen dørtrin, Dørbredde 100 cm.
Værelser:
På den anden side af gangen ligger gæstebadeværelse med bruseniche og indgang til sauna. I to af husene er også dette badeværelse handicapegnet.
Opholdsstue:
Stuen er meget hyggelig med brændeovn og smukke olie/ludbehandlede møbler. Der er TV med parabol, video og radio med CD afspiller.
Soverum:
Der er et stort soveværelse med dobbeltseng og et soveværelse med 2 enkeltsenge, hvoraf den ene er en plejeseng, begge disse værelser kan bruges af kørestolsbrugere d.v.s. at der er plads til 4 kørestolsbrugere på samme tid. Sengehøjden på de faste senge er 51 cm. I dette sommerhus findes der en etage ovenpå med 2 værelser. Det ene med 2 enkelt senge, og det andet med 2 enkeltsenge og en sovesofa.
Køkken:
Køkkenet er stort og åbent, så det er meget nemt at komme omkring mellem kogeplade, vask og skabe. Køkkenvask og kogeplader er forsænket, med god plads til ben og fodstøtter under. Skuffesektionen kan trækkes ud, så der bliver en ekstra god arbejdsplads i den rigtige højde. 2 af husene har ovn med sideåbning. Der findes desuden en mikroovn.
Badefaciliteter:
Det ene badeværelse er meget stort og håndvasken kan nås siddende fra toilettet, hvor der naturligvis er placeret armstøtter. Stor bruseniche med badestol. Det andet er lidt mindre men indrettet med tilgængelig sauna.
Hjælpemidler på stedet:
Mobil personløfter.Hvis du vil høre mere om rejsemålet, kan du ringe til Handi Travel Info.

Kontakt os på 21 75 56 28 eller mobil 40 18 1456.