Hotel Park Middelfart

 
 
Hotel Park middelfart er beliggende i centrum af Middelfart. Hotellet var oprindeligt sygehus men blev ombygget i 2007 til hotel.  Hotellet satser primært på konferencer men der er også mulighed for almindelig overnatning.


Fakta om rejsemålet

HandiStjerner:
Type:
Hotel
Adresse:
Viaduktvej 28
5500 Middelfart
 
Telefon:
+45 6343 6363Brugeranmeldelser:

Rejsemålet er endnu ikke anmeldt
 

Anmeld rejsemålet her

Tilgængelighed


Parkering:
Der er ingen handicapparkeringspladser ved indgangen til hotellet. Nærmeste parkering er 16 m væk.
Indgangsparti:
Der er niveaufri adgang til hotellet og reception.
Elevatorer:
Der er en god størrelse elevator, 200 cm x 140 cm (l x b) med en døråbning på 90 cm. Elevator til alle sale. Handicappede og blinde kan selv betjene elevatoren.
Hotelværelser:
Alle værelser har eget bad og toilet, og alle værelser har samme størrelse. Indtjekning fra kl. 14.00 og udtjekning senest kl. 12.00. Der er gratis trådløst internet på værelserne samt i receptionen.
Opholdsstue:
Fra værelset er der adgang til en balkon. Vær opmærksom på, at der er et 7 cm højt dørtrin til balkonen.
Alle værelser er indrettet med en dobbeltseng. Højden fra gulv til seng er 48 cm, og der er en frihøjde under sengen på 24 cm. I værelset er der et sofaarrangement med sofa, bord og 2 lænestole. Desuden er der et fladskærms TV og telefon.
Badefaciliteter:
Værelserne er indrettet med et meget stort badeværelse. Vær opmærksom på, at der ikke er armstøtter ved toilettet. En badestol kan sagtens anvendes i brusenichen, og ønsker man i stedet at bade på toilettet kan håndbruseren nå derhen.
Restaurant:
Hotellet har en fin restaurant. Spørg i receptionen efter en rampe, da der trin ned i restauranten. God plads til kørestole.Hvis du vil høre mere om rejsemålet, kan du ringe til Handi Travel Info.

Kontakt os på 21 75 56 28 eller mobil 40 18 1456.