Hotel Propellen. ( Billund, midtjylland).

 
 
Svømmehal med solarie, spabad m.m. Adgang til omklædning med el-stol., og til svømmehal med badestol (der selv skal medbringes).


Fakta om rejsemålet

HandiStjerner:
Type:
Hotel
Adresse:
Nordmarksvej 3
7190 Billund
 
Telefon:
75338133

Hjemmeside:


Brugeranmeldelser:

Rejsemålet er endnu ikke anmeldt
 

Anmeld rejsemålet her

Tilgængelighed


Parkering:
Flisebelagt handicapparkeringsplads.
Reception:
Niveaufri adgang.
Elevatorer:
Niveaufri adgang. Indvendig længde: 130 cm. Indvendig bredde: 125 cm. Effektiv døråbning: 90 cm. Højde til øverste betjeningsknap: 110 cm.
Hotelværelser:
4 stk. handicapegnede værelser. Effektiv døråbning: Mindst 77 cm. Der er vende/friplads på mindst 130 cm. Højde på sengene mål fra gulv til top af madras er: 55 cm. Frihøjde under senge: Mindst 21 cm. Der er et trin ned fra terrassedør. Suiterne på hotellet er store. Men er ikke specielt handicapegnede.
Badefaciliteter:
Effektiv døråbning: Mindst 77 cm. Vende/friplads på: Mindst 130 cm x 130 cm. Fri afstand ved en side af håndvask: Mindst 130 cm. Friplads under håndvask: 73 cm. Ved én af siderne er fripladsen ved WC: Mindst 80 cm. Fripadsen foran WC: Mindst 130 cm. Håndbruser kan ikke nå toilet, men bruseren sidder ikke fast. Der er ingen lukket bruseniche, men er er en lille bitte kant. Ingen armstøtter på handicapværelserne.
Hjælpemidler på stedet:
Massagestol
Restaurant:
Adgang til restaurant skal ske fra have. Her er der et lille flisetrin. Den indgang er ikke så besværlig, som den "normale" indgang, der er inde i huset.



Hvis du vil høre mere om rejsemålet, kan du ringe til Handi Travel Info.

Kontakt os på 21 75 56 28 eller mobil 40 18 1456.