Hotel Norden

 
 
Hotel Norden byder velkommen til et afslappende ophold i et skønt sø- og parkområde med udsigt til den smukke Haderslev domkirke.   Hotellet er opført i moderne stil og er udsmykket med kunst af professor Robert Jacobsen - udover hans originale oliemalerier og skulpturer, finder du også Ole Olsens verdens-mestermotorcykel belagt med rent guld af Robert Jacobsen. ?Hotel Norden er det perfekte sted for jer som ønsker et par afslappende dage, jeres næste store fest eller ønsket om at afholde kurser eller konferencer. Vi er også delvist handicapegnet, som i kan se her på siden, får vi 3 ud af 5 handicapstjerner. Vi glæder os til at byde jer velkommen i det smukke Sønderjyske. Mange hilsner og på gensyn. Hotel Norden    


Fakta om rejsemålet

HandiStjerner:
Type:
Hotel
Adresse:
Storegade 55
6100 Haderslev
(Sønderjylland)
 
Telefon:
74 52 40 30



Brugeranmeldelser:

Rejsemålet er endnu ikke anmeldt
 

Anmeld rejsemålet her

Tilgængelighed


Parkering:
Man kan parkere ved hovedindgangen, hvor der er indgang med brosten. Derudover kan man kontakte hotellet på forhånd, og bede dem om at holde p-plads åben for jer, så man kan komme ind af forindgangen hvor indgangen er med asfalt og p-pladsen lige ved siden af indgangen.
Indgangsparti:
Hovedindgangen er med to skubbedøre, og forindgangen er med en enkelt.
Reception:
Der er god plads i receptionen og det nemt for en kørestolsbruger at komme til at tale med receptionisten.
Hotelværelser:
1 hotelværelse med god plads, og hvis man flytter rundt på møblerne som man må, så får man mere plads.
Hotelværelset har en døråbning på 78 cm og døren er passagefri. Soveværelset har en døråbning på 98 cm, og en fri vendeplads på over 135x135cm. Sengens madras er 48 cm fra gulv til top af madras og der er en frihøjde på 21 cm under sengen, så der er plads til en personlift.
Hvis man er gangbesværet, men man godt kan komme rundt med rullator eller stok, så har de normale hotelværelser som er egnede.
Badefaciliteter:
Badeværelset har en døråbning på 89 cm og en fri vendeplads på over 135x135 cm. Der er mindst 150 cm fri plads foran håndvasken, og frihøjden under håndvasken er på 72 cm. Der er 10 cm fri plads højre side af toilettet og 25 på venstre side af toilettet. Der er armstøtter til toilettet som sidder fast på toilettet, hvor det så er muligt at have dem nede og oppe. Der er kant ind til brusenichen på 5,7cm, hvor det så er muligt at låne en rampe til. Ellers kan bruseovedet også nå ud over nichen og der er nedløbsrør udenfor nichen også. Brusehovedet kan godt nå toilettet.
Hjælpemidler på stedet:
Badestol
Restaurant:
Der er passagefri adgang ind til restauranten, med en effektiv døråbning på over en meter. Restauranten er i to niveauer, hvor der så er en rampe til kørestol om nødvendigt. Rampen er ret stejl, den er 183 cm lang og 37 cm høj. Restauranten serverer buffet, og med udkig ud over vandet og domkirken.



Hvis du vil høre mere om rejsemålet, kan du ringe til Handi Travel Info.

Kontakt os på 21 75 56 28 eller mobil 40 18 1456.