Naturperlen

 
 
Naturperlen er et hus med i alt 4 ferielejligheder og 2 ferieværelser med eget bad og toilet. Stuelejligheden er perfekt indrettet til både kørestolsbrugere og gående gæster. Hvis du vil holde en stor familifest kan I således være 2 kørestolsbrugere og 18 gående under samme tag! Har du brug for en ferie helt alene - uden hjælpere eller familie - er stuelejligheden også egnet, hvis du ellers har dine armes brug. For alt er i kørestolshøjde og både ovenskabe og køkkenvask/-arbejdsbor er hæve/sænkbare. Huset ligger i et naturskønt område med en fantastisk bugtudsigt. Der er en handicapegnet natursti, et fuglereservat og da Kalvø Badehotel er lukket, hjælper vi gerne med at hente take-away, hvis man ikke selv kan køre. Nye tiltag er at der er kommet en udendørs elevator så kørestolsbrugere...
Læs mere

Video fra Naturperlen:




Fakta om rejsemålet

HandiStjerner:
Type:
Hotel
Adresse:
Sønder Havvej 11
6230 Rødekro
 
Telefon:
+45 64 65 92 55



Brugeranmeldelser:

Rejsemålet er endnu ikke anmeldt
 

Anmeld rejsemålet her

Tilgængelighed


Parkering:
Lige ved døren. Rald/småsten, fliser er kommet helt op til døren i form af en ingangs rampe til dør , god plads, niveaufrit.
Indgangsparti:
Rampe 2,40 m. lang, 30 cm. høj. og brede 1,50 m
For at komme ind af hoveddøren samt til sit værelse skal man bruge sit udleverede nøgle kort for at komme ind dørene
Reception:
Der hænger en Ipad indenfor på væggen som alle information kan hentes samt betaling for opholdet
Elevatorer:
Den udendørs elevator som føre op til stedets terrasse har flg mål indvendigmål længde 144 cm brede 110 cm effektiv døråbning 98 cm, højde til øverste betjeningsknap 80 cm, oppe på teressen har den et vendeplads foran elevatordøren på 130 x 130 cm og samme mål for at køre ind på 98 cm som døråbningen
Værelser:
5 små og en Stor nede i stuen, ligeledes en forholdsvis stor lejlighed dog kun egnet til håndsstolsbruger, man sover nemlig oppe på en hems
Lejlighed:
Effektiv døråbning på mere end 77 cm. Der er vende-/friplads på mere end 130 x 130 cm. Adgang til terrase gennem bred dør.
Opholdsstue:
Rummelig og komfortabel. Moderne. Hyggeligt. Med brændeovn.
Soverum:
2 plejesenge. 50 cm. fra gulv til top af madras. Mere end 18 cm. friplads under sengen. Vendeplads på 130x130 cm. hvis sengene skubbes fra hinanden.
Køkken:
Ovenskabe kan sænkes til siddende armslængde. Stort arbejdsbord inkl. køkkenvask kan hæve-sænkes. Alt andet i kørestolshøjde.
Badefaciliteter:
God vendeplads. 2 armstøtter ved toilet. God plads foran og på den ene side af toilettet. Ikke hæve-sænkbar vask, men vask med 2 håndtag som man kan rejse sig ved og støtte på. 90 cm. frihøjde under vask. Niveaufri brusehjørne med 2 lange "håndtag" og håndbruser.
Hjælpemidler på stedet:
Badeskammel.
Elektricitet:
Alm. dansk strøm.



Hvis du vil høre mere om rejsemålet, kan du ringe til Handi Travel Info.

Kontakt os på 21 75 56 28 eller mobil 40 18 1456.