Frost And Fire Hotel


Brugeranmeldelser:

Rejsemålet er endnu ikke anmeldt
Anmeld
rejsemålet her
HandiStjerner:
Type:Hotel
Adresse:Hverhamar
810 Hveragerdi
Telefon:+354 483 4959
Fax:
E-mail:info@frostogfuni.is
Hjemmeside:www.frostogfuni.is

Tilgængelighed


Parkering:
Der er handicappladser. Der er brosten mellem p-plads og indgang.
Indgangsparti:
Der er rampe flisebelagt op til indgangen.
Reception:
Niveau fri lige inden for indgangen.
Elevatorer:
Nej
Hotelværelser:
Døren ind til værelset er meget tung og kan ikke stå åben selv. De har et handicapværelse, når man skal over på værelset, så skal man udenfor og gå over på værelset ad en flisegang og når man skal ind på værelset, så må de lægge en rampe på ved hovedindgangen. Så kan man komme ind. Hotelværelset er meget smalt. Det er en god idé, man har en håndstol, og der er to senge, som er til at flytte med. Ude i gangen er der sådan nogenlunde plads.
Soverum:
Effektiv døråbning 98 cm. Vende-/friplast 180x310 cm. Ingen adgang til terrasse. Senge fra gulv til top af madras 60 cm. Frihøjde under senge 20 cm.
Badefaciliteter:
Effektiv døråbning på 98 cm. Vendeplads på 103x120 cm. Fri afstand foran håndvask på 52 cm. Frihøjde under håndvask 75 cm. Der er min. 80 cm. ved én side af WC. 50 cm. friplads foran WC. Der er bademuligheder for kørestolsbrugere. Intet badekar. Bruser ikke fast. Ikke bruseniche. Der er håndbruser, som kan nå toilettet. Der er 1 armstøtte ved toilettet. Der er håndtag på indersiden af døren. Det er meget småt - man kan dårligt have sin hjælper derinde
Hjælpemidler på stedet:
Sovesofa i separat rum.
Elektricitet:
alm. 220 v
Restaurant:
Restauranten ligger ved siden af receptionen. Det er en meget stor og lys restaurant, og fra receptionen er der et lille dørtrin på 3 cm.


Hvis du vil høre mere om rejsemålet, skal du ringe til Handi Travel Info på vores nummer: 21755628 eller mobil 40181456.