Fuglsangferie

 
 
 De to lejligheder ligger tæt ved kysten. Man kan på en græssti køre til stranden med en el-stol på fem minutter. Der er dog en forhøjning for enden af stien, som kan udfordre. Forskellen på de to lejligheder er størrelsen på baderummene og møbel inventaret. Lejlighederne ligger i et handicapvenligt naturområde, og der er adgang til en bålplads og et par kanoer. Hvis man er et naturmenneske, så må man besøge Fuglsangsferie.


Fakta om rejsemålet

HandiStjerner:
Type:
Ferielejlighed
Adresse:
Skattebøllevej 20
5953 Tranekær
 
Telefon:
20481594Brugeranmeldelser:

Rejsemålet er endnu ikke anmeldt
 

Anmeld rejsemålet her

Tilgængelighed


Parkering:
Man kan holde lige udenfor lejligheden. Det er asfalt
Indgangsparti:
Der er indgang igennem et orangerie til begge lejligheder. Man kører ind af en dør uden forhindringer.
Lejlighed:
Man kommer ind i køkken og stue, som er lagt sammen og som yder em halvgod plads. Der er mulighed for at vende med en el-stol og der er adgang til en terrasse. Der er friplads under køkkenbord og håndvask. Køkkenskabe og køleskab kan nås fra en kørestol.
Soverum:
rummet er aflangt og det er ikke muligt at vende med en kørestol. Der er adgang til terrassen. Sengen er en almindelig som kan klodses op, hvis der er behov
Køkken:
God plads og tilgængelighed
Badefaciliteter:
Badeværelset i lejlighed nr.1 er meget lille, men man kan alligevel komme ud i sin el-stol og man kan komme ind under håndvasken. Badeværelset i lejlighed 2 er større og man kan tagebrusebad uden problem i begge baderum. Der er ingen armlæn på toiletterne.
Hjælpemidler på stedet:
Kommunen er meget hjælpsom, hvis man bestiller igennem deres system.
Elektricitet:
Wifi, Stofanet, satelit TV. Gulvvarme og solvarmeHvis du vil høre mere om rejsemålet, kan du ringe til Handi Travel Info.

Kontakt os på 21 75 56 28 eller mobil 40 18 1456.