Hotel Norden. (Haderslev, sønderjylland).

 
 
Hotellet har to sale men ingen elevator. Tilgengæld er der gode ramper (15 - 20 grader) på første sal. Her ligger der også en swimmingpool, som har en dør på min. 77 cm og en lille kant. Omklædningen må foregå på værelset, da omklædningsrummene er svært tilgængelige for handicappede. Det kan dog være svært at komme op i bassinet, da der er er en høj kant rundt om på 40 cm. Så hvis man ikke er meget selvhjulpet, skal der mindst være to til at hjælpe. Vandet er 26 grader varmt.


Fakta om rejsemålet

HandiStjerner:
Type:
Hotel
Adresse:
Storegade 55
6100 Haderslev
 
Telefon:
74524030



Brugeranmeldelser:

Rejsemålet er endnu ikke anmeldt
 

Anmeld rejsemålet her

Tilgængelighed


Parkering:
Parkering med grus lige udenfor hotellet.
Indgangsparti:
Der er to store døre, som ikke åbner automatisk
Reception:
Stort og fint. Let adgang til receptionen.
Elevatorer:
Ingen elevator.
Hotelværelser:
Der er tre forskellige slags værelser: - Der er et desideret handicapværelse. Effiktiv døråbning på mindst 77 cm ved alle døre. Der er en bred gang på mindst 150 x 150 cm. Der er to senge med frihøjde under sengene på mindst 18 cm. Der er vendeplads/ friplads på mindst 130 x 130 cm. - Der er 4 dobbeltværelser som kan bruges til handicappede, som er meget selvhjulpet. Der er effektiv døråbning på 77 cm. Der er vende/ friplads på 130 x 130 cm. Der er friplads på 18 cm under sengen, men kun 20 cm inde (pgr. af en "kasse"). - Der er 9 enkeltværelser, som kan bruges af handicappede, som er meget selvhjulpet. Der er effektiv døråbning på mindst 77 cm. Hotelværelset er mindre end dobbeltværelset, men pedellen er villig til at omrokere, så der er en vende/ friplads på minst 130 x 130 cm. Under sengen er der frihøjde på min. 18 cm.
Badefaciliteter:
- Handicapværelset: Effektiv døråbning på mindst 77 cm. Friplads/ vendeplads på 120 x 140 cm. Foran håndvasken er der en fri afstand på 140 cm. Frihøjde under vasken er 72 cm. Friplads ved siden wcet på 24 cm og foran mindst 130 cm. Der er bademuglighed, men der er en lille kant (ca. 5 cm) rundt om brusenichen. Bruseren kan bruges som håndbruser, men man kan også sætte den fast. Bruseren kan ikke nå toilettet. Der er armstøtter ved toilettet, som er lidt højere end normale toiletter. Der en badestol uden ryglæn. - Dobbeltværelserne: Effektiv Døråbning på mindst 77 cm. Vendeplads på 100 x 150 cm. Der er fri afstand foran håndvasken på min. 130 cm. Der ikke meget lidt plads under vasken, da der er et skab. Friplads ved siden af toilettet på 25 cm og foran på 100 cm. Der er en bruseniche, men den er meget lille, og der er en kant på 10 cm rundt om. Bruseren kan sidde fast, men kan også bruges som håndbruser og kan nå toilettet. Der er ikke armstøtter. (Badeværelset kan benyttes af folk i Manuel smal kørestol) - Enkeltværelserne: Effektiv døråbning på 77 cm. Vendeplads 80 x 80 cm. Fri afstand foran vasken på 80 cm. Frihøjde under vasken på 65 cm. Friplads ved siden af toilettet på 30 cm og foran 80 cm. Der er bruseniche, men den er meget lille, og der er kant rundt om på 10 cm. Bruseren kan sidde fast, men kan også bruges som håndbruser og kan med nød nå toilettet. Der er ikke armstøtter. (Meget lille badeværelse, kan bruges til folk som kan gå selv).



Hvis du vil høre mere om rejsemålet, kan du ringe til Handi Travel Info.

Kontakt os på 21 75 56 28 eller mobil 40 18 1456.