landal SeaWest ( Vestjylland).

 
 
Badeland omklædning: 150 cm i omkreds, 70 cm. under vasken. 110 cm. ved siden af toilet. Dørene i wellnesscenter på feriecenteret er: Man skal igennem to døre som er på henholdsvis 73 cm og 80 cm. Handicaptoilettet ved receptionen er med armlæn og har en dørbredde på 80 cm og 70 cm friplads under vasken. Udover det så har de boblebad som dog ikke er handicapegnet og deres vand i svømmebassinet og soppebassinet er på 28 grader og 25 grader. Hvor der er svømmebassin har de god plads til kørestolsbrugere over alt. Hvis man syntes der er et problem med omklædning, så må man gerne klæde om ovre i deres hus som man har lejet. De har også et legeland som har meget god plads til kørestolsbrugere hvor der er en rampe som fortsætter over til sportshallen hvor man kan spille basketball og mange andre...
Læs mere



Fakta om rejsemålet

HandiStjerner:
Type:
Feriecenter
Adresse:
Vesterhavsvej 81, Lønne
6830 Nr. Nebel
 
Telefon:
78 75 82 30



Brugeranmeldelser:

Rejsemålet er endnu ikke anmeldt
 

Anmeld rejsemålet her

Tilgængelighed


Parkering:
Parkering er med fliser og asfalt over alt. Der er 3 handicapparkeringspladser. Og P-pladsen er lige udenfor indgangen.
Indgangsparti:
Indgangen er med fliser og med automatiske skydedøre. Og indgangen har et tagudhæng på en halv meter som er i forlængelse med det eksisterende tag, dvs. man er i tørvejr hele vejen ind.
Reception:
Når man kommer ind af hoveddøren som er en automatisk dør, så er det niveaufrit over til receptionen. Og receptionen er egnet til kørestolsbrugere, det er nemt at se personalet som man snakker med.
Elevatorer:
Elevator har disse mål: 90 cm. dørbredde. 90 cm. udvendig og indvendig. Og alle knapper i elevatoren er på 100 cm Og længden er 100 cm.
Lejlighed:
Feriecenteret har nogle hytter tilknyttet. Vi var inde og se hytte nummer 4 som har disse mål: Effektiv døråbning er på 79 cm. Der er vende-/friplads på mindst 130x130 cm. Der er adgang til en terrase, døråbning dertil er på 77 cm. Køkken og stue er ud i et.
Opholdsstue:
Effektiv døråbning er på 79 cm. Terasse eller Balkon/altan uden trin
Soverum:
Effektiv døråbning på 77 cm. Vende-/friplads på 90x130 cm Sengehøjde fra gulv til top af madras: 50 cm. Frihøjde under seng: 20 cm.
Køkken:
Køkkenet er meget egnet til kørestolsbrugere og hvis man flytter køkkenbordet efter behov så kan man sagtens benytte køkkenet.
Badefaciliteter:
Effektiv døråbning er på 79 cm. Vende-/friplads på mindst 130x130 cm. Fri afstand foran håndvask er på mindst 130 cm. Frihøjde under håndvask er på 70 cm. Der er ved siden af wc en friplads på min. 80 cm. Foran wc er der friplads på min. 130 cm. Der er bademulighed for kørestolsbrugere, hvis man har en badestol med og hvis man hopper over i badestolen inde i stuen, så er der mere plads ude på badeværelset til sin hjælper og til sig selv. Bruseren kan nå toilettet, sidder ikke fast. Ikke en lukket bruseniche. De har mulighed for at sætte armlæn på toilettet, de er flytbare.
Hjælpemidler på stedet:
Armstøtter til toilet.
Restaurant:
Restauranten er meget fin på baggrund af at det er med god plads til alle borde og man kan komme hele vejen rundt i restauranten i sin kørestol uden noget problem.



Hvis du vil høre mere om rejsemålet, kan du ringe til Handi Travel Info.

Kontakt os på 21 75 56 28 eller mobil 40 18 1456.