Royal National Hotel. ( London WC1.).

 
 
Transport i London. Kig efter de taxa der køresols-symbol på siden, på topskitet og som har en bred sided. Man kan række armen ud efter en, eller finde et taxa-stoppested. Taxaen har en lille rampe, som chaufføren skal bruge værktøj til at folden den ud. Det er nemmest at komme ind i taxaen med køretolen, hvis man kører ind fra fortovet med rampen slået helt ud. Kørestolen står på tværs i taxaen. Betalling kan bl.a foregå kontant. Der gives ingen rabatter, det er almindelige taxapriser. Vær opmærksum på kørestolens højde inden man forsøger, at køre ind i kabinen.. Vores generelle erfaring er, det er nemmest at køre ind i en taxa fra et fortorv, pga. stejlhed af rampe. Taxa kan som regl kun bruges i "nødstilfælde", da den er ret besværlig at benytte, og den er trang. At køre med undregrund....
Læs mere

Turiststeder i området OBS vi ved ikke om de her steder er tilgængelig OBS :

 Top 10:

  1. British Museum
  2. National Gallery
  3. Natural History Museum
  4. Southbank Centre
  5. Tate Modern
  6. Coca-Cola London Eye
  7.  Victoria and Albert Museum
  8.  Science Museum
  9.  Somerset House
  10.  Tower of LondonFakta om rejsemålet

HandiStjerner:
Type:
Hotel
Adresse:
Bedford Way, s/n - WC1H 0DG
London, United Kingdom
 
Telefon:
00800 27032006Brugeranmeldelser:

Anmeldelser: 1 // Læs kommentarer

Anmeld rejsemålet her

Tilgængelighed


Parkering:
Én parkeringskælder under hotellet. Asfaltbelagt.
Indgangsparti:
Der er niveaufri adgang til hovedindgangen.
Reception:
Der er niveaufri adgang til receptionen
Elevatorer:
Der er niveaufri adgang til elevatoren. Indvendig længde: 157 cm Indvendig bredde: 101 cm Udvendig længde: 300 cm Udvendig bredde: 1000 cm Effektiv døråbning: 90 cm Højde til øverste betjeningsknap: 125 cm
Hotelværelser:
Hotelværelset har disse mål: døråbning på over 77 cm., vende/friplads på mindst 130x130 cm, ingen adgang til terasse ell balkon u. trin, fra gulv til top af madras er der 50 cm, manglende frihøjde under seng (kun 13,5 cm) Værelse 2057 er det eneste værelse der er handicap egnet. - Bruser m. slange - så bruser kan tages ned i badekaret. - Klap-ned-sæde i badekar (lidt benplads) - Generelt god plads på værelse og toilet. Alle de andre værelser har fast bruser, som sidder højt oppe på vægen.
Opholdsstue:
Der er god plads
Badefaciliteter:
Effektiv døråbning på mindst 77 cm - Vendeplads for kørestole på mindst 130x130 - Håndvask er tilgængelig med en fri afstand foran på mindst 130 cm - 71 cm frihøjde under håndvask - Ikke fri plads ved WC på minumum 80 cm. (20 cm) - Ingen bademuligheder for kørestolsbrugere - Der er badekar - Bruseren sidder ikke fast - Det er ikke en lukket bruseniche - Der er håndbruser - Håndbruseren kan nå toilettet - Der er armstøtter på toilettet I badekarret er der et klap-ud-sæde, som bruger kan løftes/hjælpes over på, men ikke så god plads til benene.
Restaurant:
Der er niveaufri adgang til hotellets restaurantHvis du vil høre mere om rejsemålet, kan du ringe til Handi Travel Info.

Kontakt os på 21 75 56 28 eller mobil 40 18 1456.