Christina Apartments (Kreta)


Brugeranmeldelser:

Anmeldelser: 1 // Læs kommentarer
Anmeld
rejsemålet her
HandiStjerner:
Type:Hotel
Adresse:Selinou 114, Nea Hora
73200 Chania
Telefon:003 08210 76206
Fax:76544, 76455
E-mail:xristina@cha.forthnet.gr
Hjemmeside:https://www.christina-apps.gr/

Tilgængelighed


Parkering:
Bagved hotellet er der en lille p-plads. Her er der 4 p-pladser.Ellers må man holde foran hotellet i siden af vejen.Der er ingen handicap p-pladser.
Indgangsparti:
Det er med 4 trapper, men ud over det så er der en rampe op til hovedindgangen, og hovedindgangen er med automatisk skydedør.
Reception:
Når man går ind af hovedindgangen så kommer receptionen på venstre side, og det er let at se op over disken.Når man kommer ind af hovedindgangen er alt i et plan, indtil man tager op til værelserne.
Elevatorer:
Der er to elevatorer, hvor den ene er en vareelevator. Vareelevatoren er meget lille. Den anden elevator er en normal elevator, som er stor, og knappen er til at nå. Knappen sidder i kørestols højde.
Hotelværelser:
Hotelværelset er stort. Hotelværelsets dør er 70 cm bred, og når man kommer ind til højre, så er der meget go plads, og sengen er til at flytte med, hvis det er nødvendigt.
Badefaciliteter:
Badeværelsedøren er 70 cm bred. Badeværelset er meget smalt. Når man kommer ind, så er toilettet på højre side, og når man går lige frem er der en håndvask. Ved siden af håndvasken er der en brusenische, med en høj kant på 15 cm. På toilettet er der ikke nogle armstøtter.
Hjælpemidler på stedet:
der er ingen hjælpemidler.
Elektricitet:
Som i Danmark.
Butik:
På hotellet findes et lille supermarked.
Restaurant:
Der er en stor restaurant. Det er med masser af plads ved bordene.


Hvis du vil høre mere om rejsemålet, skal du ringe til Handi Travel Info på vores nummer: 21755628 eller mobil 40181456.