Feriecenter Slettestrand

 
 
Handicapvenlig ferie i Slettestrand Hvis sommerferien skal holdes i Danmark kan du trygt tage på ferie i Slettestrand, hvor der er masser af frisk luft og fantastisk natur lige uden for døren! Feriecenter Slettestrand tilbyder handicapvenlige ferieboliger med loftlift kun 200 meter fra Vesterhavet. Her er masser af plads og aktiviteter tilpasset dig og dine behov. På stranden er der anlagt en standsti således at man kan komme helt ned i vandkanten, hvis man er kørestolsbruger eller gangbesværet. I den fredede Svinkløv plantage er der anlagt en kørestolssti som bl.a. krydser den fantastiske Slette Å. Fra Feriecenter Slettestrand kan du komme med hestevogn ud i Svinkløv Plantage. Hestevognen er særligt indrettet til kørestolsbrugere og der er adgang direkte til vognen fra en ram...
Læs mere

Video fra Feriecenter Slettestrand:
Fakta om rejsemålet

HandiStjerner:
Type:
Feriecenter
Adresse:
Slettestrandvej 140
9690 Fjerritslev
 
Telefon:
9821 7044Brugeranmeldelser:

Rejsemålet er endnu ikke anmeldt
 

Anmeld rejsemålet her

Tilgængelighed


Parkering:
Gode: Fast underlag med granit skærver og udlagte flisegange. Handicapparkering ved reception, restaurant og specifikke lejligheder.
Indgangsparti:
Bred flisebelagt stigning op til indgang.
Reception:
Kørestolsegnet.
Elevatorer:
ja op til opholdsrum/ møderum på 1 sal er lavet til bruger selv kan bruge elevator
Lejlighed:
Kørestolsegnet: flere kategorier - Lille spec. lejlighed 3-5 pers. på 52 kvm, Stor spec. lejlighed 9-10 pers. på 104 kvm og Maxi spec. lejlighed 8-10 pers. på 120 kvm. Antal: lille spec. lejlighed: 3 stk. Stor spec. lejlighed: 4 stk. Maxi. Spec. lejlighed: 3 stk.
Opholdsstue:
Kørestolsegnet. Effektiv døråbning er på 83 cm.
Soverum:
I lille spec. lejlighed: to soverum, hvoraf det ene er kørestolsegnet med effektiv døråbning på 83 cm, en el-seng og rimelig god gulvplads. Der er også loftlift, som kører fra soveværelse ud på toilettet. I maxi spec. lejlighed: 4 soverum, hvoraf det ene er kørestolsegnet med 2 el-senge, god gulvplads og loft lift ud til badeværelse/toilet.
Køkken:
Køkkenet er endnu ikke moderniseret, og derfor er en hjælper påkrævet. Der er åben adgang mellem køkken og stue. De fleste køkkener er med stor ovn og opvaskemaskine.
Badefaciliteter:
Effektiv døråbning er på 83 cm. Der er loftlift, som kører fra toilettet til soveværelset. Der er håndbruser. Håndvasken kan hæves og sænkes. Der er armstøtter ved toilet. I maxi spec. lejligheder desuden væghængt badebænk.
Hjælpemidler på stedet:
Badestole, badebænke, bækkenstole, mobillifte, stålifte, drejetårn, kørestole, sejl m.m. Kan lejes: minicrossere.
Restaurant:
Kørestolsegnet. Kursusfaciliteter: KørestolsegnetHvis du vil høre mere om rejsemålet, kan du ringe til Handi Travel Info.

Kontakt os på 21 75 56 28 eller mobil 40 18 1456.