Feriecenter Slettestrand


Brugeranmeldelser:

Rejsemålet er endnu ikke anmeldt
Anmeld
rejsemålet her
HandiStjerner:
Type:Feriecenter
Adresse:Slettestrandvej 140
9690 Fjerritslev
Telefon:9821 7044
Fax:9821 7544
E-mail:mail@slettestrand.dk
Hjemmeside:www.slettestrand.dk

Tilgængelighed


Parkering:
Gode: Fast underlag med granit skærver og udlagte flisegange. Handicapparkering ved reception, restaurant og specifikke lejligheder.
Indgangsparti:
Bred flisebelagt stigning op til indgang.
Reception:
Kørestolsegnet.
Elevatorer:
ja op til opholdsrum/ møderum på 1 sal er lavet til bruger selv kan bruge elevator
Lejlighed:
Kørestolsegnet: flere kategorier - Lille spec. lejlighed 3-5 pers. på 52 kvm, Stor spec. lejlighed 9-10 pers. på 104 kvm og Maxi spec. lejlighed 8-10 pers. på 120 kvm. Antal: lille spec. lejlighed: 3 stk. Stor spec. lejlighed: 4 stk. Maxi. Spec. lejlighed: 3 stk.
Opholdsstue:
Kørestolsegnet. Effektiv døråbning er på 83 cm.
Soverum:
I lille spec. lejlighed: to soverum, hvoraf det ene er kørestolsegnet med effektiv døråbning på 83 cm, en el-seng og rimelig god gulvplads. Der er også loftlift, som kører fra soveværelse ud på toilettet. I maxi spec. lejlighed: 4 soverum, hvoraf det ene er kørestolsegnet med 2 el-senge, god gulvplads og loft lift ud til badeværelse/toilet.
Køkken:
Køkkenet er endnu ikke moderniseret, og derfor er en hjælper påkrævet. Der er åben adgang mellem køkken og stue. De fleste køkkener er med stor ovn og opvaskemaskine.
Badefaciliteter:
Effektiv døråbning er på 83 cm. Der er loftlift, som kører fra toilettet til soveværelset. Der er håndbruser. Håndvasken kan hæves og sænkes. Der er armstøtter ved toilet. I maxi spec. lejligheder desuden væghængt badebænk.
Hjælpemidler på stedet:
Badestole, badebænke, bækkenstole, mobillifte, stålifte, drejetårn, kørestole, sejl m.m. Kan lejes: minicrossere.
Restaurant:
Kørestolsegnet. Kursusfaciliteter: Kørestolsegnet


Hvis du vil høre mere om rejsemålet, skal du ringe til Handi Travel Info på vores nummer: 21755628 eller mobil 40181456.